Kryefjala Logo

Si ta kuptoni me ndihmën e aatrologjisë kur e keni takuar shpirtin tuaj binjak

13 Dhjetor, 2022 | 12:46 pm

Po, ju mund të përdorni astrologjinë për të zbuluar nëse ndani një marrëdhënie të veçantë me një person tjetër.
Mënyra se si planetët tuaj rreshtohen me njëri-tjetrin, aspektojnë të tjerët ose vendosen në shtëpi të caktuara, mund të zbulojë lidhjen tuaj me njëri-tjetrin.
Një shpirt binjak është dikush me të cilin ndani një qëllim të veçantë.
Një shpirt binjak është një ndihmës që hyn në një marrëdhënie simbiotike me ju që përfshin fatin tuaj.
Kur mendoni për një marrëdhënie binjakë shpirti, mendoni të jeni një shpirt në dy trupa në thelb, dy njerëz të prerë nga e njëjta ‘tenxhere’.

•Shenjat e Diellit dhe Hënës
Shenja juaj e Diellit është pasqyra më e gjerë e personalitetit tuaj dhe përcakton tiparet tuaja më dominuese të personalitetit ndërsa shenja juaj e Hënës zbulon veten tuaj emocionale.

Aspekti i Diellit në lidhje me Hënën, që do të thotë se shenja e Diellit e një personi është shenja e Hënës e tjetrit ose anasjelltas, shpesh është një tregues i lidhjes së dyfishtë të flakës pasi të dy jeni qartë në gjendje të dalloni pjesë të vetes në njëri-tjetrin.

•Shenjat e Venusit dhe Marsit
Shenjat e Venusit ndikojnë në mënyrën se si lidheni me të tjerët, duke përfshirë mënyrat që preferoni të jepni dhe merrni dashuri.
Aspektet pozitive midis shenjave të Venusit janë një tregues i energjisë së flakës binjake pasi shpesh do të thotë që ju të kuptoni pa mundim gjuhët e dashurisë së njëri-tjetrit.

Përveç kësaj, aspektet e Venusit dhe Marsit janë një mënyrë e shkëlqyer për të përcaktuar përputhshmërinë pasi shenja juaj e Marsit pasqyron dëshirat, pasionet dhe nxitjet tuaja më të thella.
Energjia femërore e Venusit dhe energjia mashkullore e Marsit balancojnë njëra-tjetrën, kështu që Venusi dhe Marsi në kundërshtim mund të tregojnë një marrëdhënie shpirtrash binjakë.

•Shenjat e Jupiterit
Jupiteri ndikon në rritjen shpirtërore. Meqenëse marrëdhëniet shpesh ndihen në një nivel shpirtëror, nuk është çudi që ky planet të luajë një rol në ato lidhje.

Shenjat e Jupiterit në shtëpinë e pestë të partnerit (shtëpia e kënaqësisë) ose në shtëpinë e shtatë (që rregullon marrëdhëniet) janë një tregues domethënës i një lidhjeje të dyfishtë shpirtëror.
Në fakt, besohet se vetëm vendosja juaj në Jupiter mund t’ju ndihmojë të gjeni burrin tuaj.

•Shenjat e Saturnit
Saturni, një planet keqdashës, është shpesh i frikësuar në astrologji. Megjithatë, është planeti që është përgjegjës për karmën, kështu që lidhjet e forta të Saturnit mund të krijojnë kuptimin që mund të kenë vetëm shpirtrat binjake.

•Tre elementë të mëdhenj
‘3-ja juaj e madhe’ në astrologji (ose shenjat tuaja të Diellit, Hënës dhe Lindjes) është mënyra më e përmbledhur për të marrë pamjen e plotë të personalitetit tuaj.
Kur elementët e këtyre shenjave plotësojnë elementet e dikujt tjetër (për shembull, nëse keni dy shenja në ujë dhe një në tokë dhe partneri juaj ka dy shenja në zjarr dhe një në ajër), mund të nënkuptojë që ju jeni shpirtra binjake.

Të ngjashme