Si ta kuptoni kur lumturia juaj varet nga partneri?

2 vite më parë

Shumica e çifteve varen nga njëri -tjetri në një mënyrë ose në një tjetër. Por kur keni nevojë që partneri juaj të mbushë humnerën tuaj emocionale, ndoshta nuk po bëni shumë për të përmbushur nevojat tuaja emocionale vetë, thonë psikologët. Të qenit i varur nga partneri juaj mund të ndikojë jo vetëm në jetën tuaj të dashurisë, por edhe në mirëqenien tuaj të përgjithshme, thonë ekspertët.

•Ju imitoni gjendjen shpirtërore të partnerit tuaj pavarësisht se si ndiheni në të vërtetë.

•Shpesh keni nevojë për konfirmimin e partnerit tuaj për atë që jeni në të vërtetë.

•Mund të ndiheni xheloz kur partneri juaj ndonjëherë gjen lumturi jashtë marrëdhënies.

•Ju mbështeteni tek partneri juaj për të marrë vendimet tuaja për ju.

•Personaliteti ose pamja juaj kanë ndryshuar bazuar në atë që partneri juaj pëlqen.

•Hiqni dorë nga nevojat tuaja në favor të partnerit tuaj.

•E tëra çfarë bëni është të përqendroheni në marrëdhënien tuaj.

•Ju injoroni flamujt e kuq dhe prap qëndroni me partnerin tuaj.

•Ju nuk mund t’i kontrolloni emocionet tuaja kur partneri juaj është larg.

Të ngjashme