Si ta ktheni ish-in tuaj me një veprim të thjeshtë

2 muaj më parë

Ndoshta ju keni provuar të kërkoni falje, duke i premtuar se do të ndryshoni ose t’i tregoni asaj/atij se sa keq ju vjen.

Ka një arsye befasuese që asnjë nga këto gjëra nuk funksionon, dhe kur e dini, dini si ta riktheni ish të dashurën tuaj dhe ta bëni atë të të dojë më shumë se kurrë më parë.

E vetmja gjë që duhet të bëni për të rikthyer ish-in tuaj është t’i qëndroni besnik vetes – seriozisht.
Le të themi se unë dhe ti jemi miq.
Në fillim shoqërohemi sepse na pëlqejnë mjaftueshëm të njëjtat gjëra, por të dy mësojmë nga njëri-tjetri.

Për shembull, ju jeni me të vërtetë pas peshkimit dhe unë kam qenë gjithmonë i interesuar për të.
Unë jam i interesuar për Beethoven dhe ju mendoni se kjo është e çuditshme, por e lezetshme.
Me fjalë të tjera, ne jemi dy individë që ndajmë interesa.
Duke qenë miq, rrathët e jetës sonë bëhen më të mëdha, si të thuash.

Tani le të themi se pas një kohe, ne kemi një grindje dhe ju jeni të inatosur me mua. Për të fituar përsëri miqësinë tuaj, gjithçka që bëj është të shkoj në peshkim me ju, ose të dëgjoj çfarëdo muzike që dëshironi, ose të bëni çfarë të doni të bëni.

Dije kur të kërkosh falje – dhe kur jo

Kur doni ta ktheni ish të dashurën tuaj, ajo ka frikë.
Nëse keni kaluar një kohë të gjatë së bashku, ajo ka frikë të ribashkohet, ka frikë se mos ju humb.
Ajo është e pavendosur dhe nuk është vërtet e sigurt se çfarë të bëjë.

Duhet të jeni të sigurt.
Ju duhet të ngriheni në këmbë dhe me atë guxim të paepur, të shihni të kaluarën emocionet e saj që ju frikësojnë drejt qëllimit që dëshironi.

Mendoni për emocionet e saj të zemërimit dhe hidhërimit si kujdestarët në kështjellën e zemrës së saj që duhet t’i çarmatosni përpara se të hapen dyert.
Ju nuk duhet të sakrifikoni atë që jeni ose t’i vendosni vendimet tuaja në duart e saj/tij.
Ju nuk duhet të hiqni dorë nga gjithçka që jeni në mënyrë që të riktheni ish të dashurën/dashurin tuaj, sepse asaj do t’i kthehet një guaskë e një burri që as nuk i intereson më.

Të ngjashme