Kryefjala Logo

Si ta bëni një mashkull të jetë më romantik

16 Janar, 2024 | 9:17 am

Vendosja e tij për sukses ju vendos për lumturi.

•Mos mendoni se ai është një lexues i mendjes.

Përfundoni shpesh të zhgënjyer dhe të frustruar, dhe nuk jeni në gjendje ta bëni atë të jetë më romantik. Partneri juaj duket krejtësisht i paditur për atë që ju pëlqen, çfarë dëshironi nga marrëdhënia dhe kush jeni. Edhe nëse ju dhe partneri juaj nuk jeni aq të ndryshëm, mund të ndiheni sikur diçka thelbësore mungon.

Partneri juaj duhet të dijë se ju dëshironit çokollatë në vend të akullores me vanilje. Ai duhet të kishte kujtuar se sot ishte prezantimi juaj i madh në punë dhe ju çoi në darkë për të festuar. Ai duhet të kishte kuptuar se dalja me miqtë tuaj sonte ishte e rëndësishme për ju dhe se nata juaj e filmit mund të riplanifikohej.Epo nëse nuk i flisni ai nuk do hedhi letra për ti parashikuar ato.

•Mos besoni se ai është një idiot i pakujdesshëm.

Nëse ndiheni të keqkuptuar ose sikur ju dhe partneri juaj vini nga planetë të ndryshëm, ky është një terren i mirë për inat, debate dhe ndoshta edhe për mashtrim ose ndarje.

Mund të jetë një dëshpërim i vërtetë kur doni t’i thoni atij se keni nevojë për më shumë romancë, dhe kjo nuk ndodh. Mund të ndihet si një fyerje personale ose si një tregues se djali juaj nuk është i aftë t’ju kuptojë.

Rezultati i të besuarit se ai është një idiot i pakujdesshëm është se ju e trajtoni atë si të tillë. Ju shfaqeni si mbrojtës dhe sarkastik ose tërhiqeni prej tij për shkak të këtij besimi. Pranoni kur ndiheni të pakënaqur ose nëse diçka mungon në marrëdhënien tuaj.

•Jini të qartë, specifik dhe konsistent.

Nëse burri juaj duket i paditur për atë që ju pëlqen dhe doni nga marrëdhënia juaj, kjo mund të pasqyrojë fjalët dhe veprimet tuaja. Para së gjithash, sigurohuni që të jeni të qartë me veten për atë që dëshironi. Mos dërgoni pa dashje mesazhe kontradiktore ose të përziera.

Të ngjashme