Kryefjala Logo

Si përshkruhet ‘dashnorja perfekte’ sipas burrave të martuar

7 Tetor, 2022 | 1:08 pm

Për fat të keq nuk është e pazakontë që burrat të kenë dashnore.
Mbi 42% e çifteve të martuara përjetojnë pabesi.
Një studim tregon se meshkujt kanë më shumë gjasa të kenë lidhje jashtë martesore sesa femrat dhe shpesh kërkojnë më shumë intimitet dhe vëmendje fizike.
Nuk ka rëndësi se sa e bukur, e suksesshme apo e zgjuar është gruaja (ose e dashura) e një burri, gjetja e tjetrës së përsosur nuk duket e vështirë për burrat që kërkojnë.

-Ja çfarë përshkruajnë meshkujt e martuar si një dashnore perfekte:
•Nga mosha 25 deri në 31 vjeç
•60% dëshironin femrat me flokë bjonde
•45% e meshkujve preferojnë sytë e gjelbër
•35% pëlqejnë femrat me trup sportiv
•33% e meshkujve dëshironin një grua me një madhësi gjoksi 3C
•Gratë kaukaziane ishin më të preferuarat të ndjekura nga gratë aziatike.

-Marrëdhënia dhe statusi arsimor që preferojnë meshkujt tek dashnorja:
Meshkujt preferojnë që këto gra të jenë beqare dhe n 85% preferojnë që ato të jenë të diplomuara dhe studente me diplomë Bachelor.

-Personaliteti i një dashnoreje të përsosur?
Për sa i përket personalitetit sipas të dhënave për kërkimet kryesore të fjalëve kyçe, burrat kërkojnë gjithashtu gra që janë mendjehapur, sensuale, energjike dhe marrin gjithçka me qetësi!

Të ngjashme