Kryefjala Logo

Si ndikon Venusi tek Binjakët në grafikun e lindjes rreth jetës dhe marrëdhënieve tuaja

1 vit më parë

Shenja juaj e Venusit përfaqëson mënyrën se si lidheni me të tjerët dhe ka një efekt të fortë në marrëdhëniet tuaja.

Si ndikon një Venus nën shenjën e Binjakëve në marrëdhënie?

Ata kërcejnë nga partneri në partner në fillim, duke kërkuar “të vërtetin” kur bëhet fjalë për dashurinë.
Kur ata më në fund të gjejnë diçka që ata mendojnë se ka potencial ata do të qetësohen dhe do të kalojnë gjithë kohën e tyre me partnerin e zgjedhjes së tyre.

•Marrëdhëniet Afatgjata
Afërdita dhe Binjakët mund të gjenden mes njerëzve me martesa të shumta dhe me fëmijë.

•Takimet
Ata janë shumë të mirë në shoqërimin dhe dhënien e dhuratave për dashurinë e tyre aktuale.
Për fat të keq, nuk janë shumë të qëndrueshëm me dashurinë e tyre ndaj një personi nëse nuk janë të bindur se kanë gjetur dashurinë e tyre të vërtetë.

•Besnikëria
Zakonisht nuk mashtrojnë dhe nuk bëhen të pabesë.
Ata thjesht ndalojnë së bërë përpjekje për ta bërë marrëdhënien të ketë sukses përfundimisht.

•Ndarjet
Një Venus në Binjak mund të ndahet me ju dhe me siguri nuk do të duan të kthehen më kurrë së bashku.
Ata lodhen aq shumë nga personi me të cilin janë dhe nga përpjekjet që kanë bërë saqë thjesht do t’i japin fund marrëdhënies pa asnjë paralajmërim fare.

•Paratë
Venusi sundon pasuritë materiale, kështu që sigurisht kjo ka të bëjë edhe me paratë.
Ata janë shumë bujarë dhe bëjnë shumë përpjekje në çdo marrëdhënie duke i llastuar me gjithçka.

Ata duan të udhëtojnë dhe nuk u pëlqen të jenë në një vend për një kohë të gjatë.
Për fat të keq,të qënurit në një vend nuk vlen vetëm për vendndodhjen e tyre fizike. Do ta shihni edhe në tranzicionin e marrëdhënieve..

Të ngjashme