Kryefjala Logo

Si ndikon sezoni i Akrepit në vetë shenjën e akrepit?

4 muaj më parë

Javën e kaluar Marsi hyri në Akrep dhe ne sapo kemi hyrë në sezonin e Akrepit që nga 23 tetori. Kjo do të vazhdojë gjatë gjithë javës dhe pjesën tjetër të muajit derisa ndikimi i tij të shndërrohet përfundimisht në sezonin e Shigjetarit më 22 nëntor 2023. Megjithatë, kur Akrepi hyn, ai bën një grusht dhe prania e tij do të jetë mjaft e dukshme gjatë javës së fundit të plotë të tetorit.

•Akrepi

Jeni plotësisht në të gjithë ngjarjen drithëruese të tetorit dhe tani që sezoni juaj i Diellit është këtu dhe do të jetë këtu derisa Shigjetari të marrë përsipër qëndrimin e tij shtytës dhe optimizmin e neveritshëm, ju do të përfitoni nga nxitimi i fuqisë që ndjeni javën e 23 tetor. Është sikur dikush t’i hodhi çelësat në prapaskenë dhe ti je gjallë dhe në zjarr; ju dëshironi që veprimet, jeta dhe ëndrrat të bëhen realitet.

Pasioni është fjala operative për ju këtë javë, Akrep, dhe gjëra të tilla si diskrecioni apo hiri janë padyshim jashtë dritares. Ju jeni plotësisht një me energjinë e Hënës së Plotë dhe edhe pse kjo energji ndodh vetëm një herë gjatë javës, në datën 28, do të ndiheni sikur çdo ditë e kësaj jave është për të arritur në atë Hënë të Plotë, ku do ta lini të shqyejë si Akrepi që jeni.

Kjo është gjithashtu një javë shumë sociale, prandaj prisni që grupet tuaja t’ju bashkohen në argëtim. Ndjenja juaj është ‘sa më shumë, aq më mirë’ edhe nëse ajo në të cilën jeni përfshirë është telashe … në fakt, është shumë më argëtuese të jesh me njerëzit nëse çorodit dhe shkakton telashe.

Datat dhe momentet për t’u mbajtur parasysh: Ajo që fillon më 23 tetor, vazhdon gjatë gjithë javës, kështu që e vetmja ditë e vërtetë me rëndësi këtu është 28 tetori, kur Hëna e Plotë do t’ju nxjerrë jashtë shtëpisë dhe do të “lehni” në rrugë.

Ju dëshironi një festë dhe do ta merrni këtë javë, Akrep. Është koha e ulërimës tuaj.

Të ngjashme