Kryefjala Logo

Si ndikon Lilithi i Hënës së Zezë tek shigjetari?

13 Dhjetor, 2023 | 11:10 am

•Shigjetari

Karta Tarot: Perandoresha

Gjatë javës, do të ndiheni sikur diçka po trazon në univers dhe se gjithçka po komploton për t’ju ndihmuar në planet tuaja të çmendura. Ju keni punuar për diçka për një kohë të gjatë dhe keni qenë gjithmonë super të përqendruar kur bëhet fjalë për këtë. Kjo javë, siç tregohet nga kjo kartë, ju bën të dini se keni çdo të drejtë të ndiheni madhështor dhe të fuqishëm. Duket se puna e palodhur shpërblehet, dhe kjo është java që mund ta ktheni mbrapsht dhe të shihni se jeni ju ai që e bëri atë të ndodhë.

Ajo që është gjithashtu e mirë për këtë kartë të veçantë, Perandoresha, është se është një gjendje shpirtërore e dashur që ju konsumon këtë javë dhe që ju mundëson të ndiheni shumë, shumë mirë për gjithçka që keni bërë pa barrën e stresit të tepërt. Ju jeni ai që mund të uleni fort këtë javë dhe në thelb ‘të pushoni në dafinat tuaja’. Është një javë e mirë për ju, Shigjetar, dhe mund të jetë thjesht e para nga shumë javët e mrekullueshme që do të vijnë.

Fjalë kyçe për javën: dashuri, vetëpromovim, krenari Datat dhe momentet për t’u mbajtur parasysh: Ne kemi shumë energji Lilith që po ndodh këtë javë, dhe ne gjithashtu kemi një tranzit retrogradë të merkurit dhe këto ngjarje mund të rrëzojnë ndjenjën tuaj të arritjeve. Shikoni 12 dhe 16 dhjetor për t’u siguruar që të qëndroni në krye të të gjithave. Ju jeni duke bërë shumë mirë. Thjesht duhet të qëndroni në të në vend që të bëheni shumë dembel këtu apo atje.

Të ngjashme