Kryefjala Logo

Si ndikon e puthura e fëmijës në shëndetin e tij mendor

2 vite më parë

Kujtesë:”Mos e puthni fëmijën orë e pa orë, e vënd e pa vënd dhe MOS lejoni as të tjerët të puthin fëmijën tuaj.

•Kontrolloni fuqinë e puthjes sepse fëmija trembet nga e puthura dhe i duket sikur e hani. Fëmija çdo gjë e fut në gojë dhe kërkon ta hajë ndaj mendon se edhe të rriturit duan të bëjnë të njëjtën gjë me të, prandaj kini kujdes. Këto veprime në pamje të thjeshta, dëmtojnë sigurinë dhe besimin te fëmija.

Një fëmijë po u rrit i sigurt nuk do të bëhet një i rritur arrogant dhe në funksion të të tjerëve, apo të kërkojë të ketë njerëz në funksion të tij që është e barabartë me privimin e lirisë.

Të ngjashme