Si ndikojnë këto ditë të ftohta në shëndetin tonë mendor?

7 muaj më parë

Personat e ndjeshëm janë të parët të cilët preken, por nuk përjashtohen as  rastet e personave të tjerë.

“Healthy Place” ka bërë së fundmi një studim tek disa njerëz dhe ka dalë në përfundimin se gjatë stinës së ftohtë njerëzit kanë çrregullime të shumta emocionale.

Ata bëhen të ndjeshëm ndaj çdo situate dhe kjo është periudha kur vetëvrasjet shtohen dyfish.

Fakti që në mëngjes nuk ka dritë të mjaftueshme i bën njerëzit më nevrikë dhe thuajse gjatë gjithë kohës ankohen për dhimbjen e kokës dhe lodhje.

Të ngjashme