Kryefjala Logo

Si mund t’i shpëtojnë ‘Netët e takimeve rreth alfabetit’ marrëdhëniet që janë në një rrëmujë të madhe!

17 Shtator, 2023 | 1:39 pm

Për shumë prej nesh, nata e takimit është diçka që e presim me padurim, veçanërisht në fazat fillestare të një marrëdhënieje. Megjithatë, darka dhe një film mund të bëhen pak të lodhshme pas një kohe, dhe para se ta kuptoni, netët e takimeve mund të duken më shumë si një punë e përditshme sesa diçka që ju pëlqen vërtet të bëni me partnerin tuaj.

“Netët e takimeve me alfabet” i shtyjnë çiftet të mendojnë jashtë kutisë kur bëhet fjalë për të kaluar kohën së bashku.

Kjo metodë krijuese që synon të elektrizojë netët e takimeve u nda nga krijuesja e përmbajtjes Stephanie Booe në një postim në Instagram.

Pasi ajo dhe bashkëshorti i saj prej tetë vjetësh u përfshinë në punën dhe prindërimin e dy fëmijëve të tyre, ata u përpoqën të kishin një takim në mbrëmje herë pas here për t’i lejuar ata të rilidheshin. Megjithatë, sipas Booe, nuk kaloi shumë kohë para se takimet e tyre filluan të ndjeheshin “të ndenjura” pasi ata shpesh bënin të njëjtën gjë javë pas jave.

“Ne ramë në këtë rrëmujë për të bërë të njëjtën gjë gjatë gjithë kohës  darkë (në një nga pesë vendet tona të preferuara) e ndjekur nga Target”, shkroi ajo në mbishkrimin e postimit të saj.

Këtë vit, çifti vendosi të fillonte t’i jepte prioritet netëve të takimeve duke i bërë më interesante dhe duke provuar gjëra që nuk i kishin pasur kurrë më parë. Pikërisht atëherë Booe erdhi me idenë gjeniale të “Alphabet Date Night”.

“Ju kaloni nëpër alfabetin dhe planifikoni temën tuaj të natës së takimit rreth shkronjës për atë javë,” shpjegoi ajo. Ajo shtoi se ajo dhe burri i saj Alex planifikojnë takimin në bazë të letrës çdo javë.

Për javën e parë, e cila përmbante shkronjën “A”, burri i Booe, Alex vendosi që ata të shkonin në një restorant të ri dhe të porosisnin meze në vend të ushqimeve.

Për momentin, Booe dhe bashkëshorti i saj po presin me padurim  idetë e tyre të reja kreative për takime! Deri më tani, ata kanë arritur në shkronjën “U”.

Provimi i gjërave të reja në një marrëdhënie do të thellojë lidhjen tuaj me partnerin. Mbajtja e marrëdhënieve të gjalla pas fazës së muajit të mjaltit është një dilemë me të cilën përballen shumë çifte. Mërzia, stresi dhe kërkesat e jetës shpesh ju pengojnë dhe mund të jetë e vështirë të bëni të njëjtat përpjekje për takimet si në fillim.

“Të bësh gjëra të reja së bashku krijon emocion dhe argëtim dhe vazhdon të të japë gjëra të reja për të folur dhe ëndërruar”, shton Glidden.

Çdo përvojë e re që keni me partnerin tuaj do të jetë një kujtim i ri, një histori e re për të treguar dhe një mënyrë e re për të shprehur dashurinë dhe përkushtimin tuaj ndaj njëri-tjetrit.

Të ngjashme