Kryefjala Logo

Si mund t’i dërgoni dikujt një mesazh telepatik nga larg

27 Tetor, 2022 | 2:07 pm

Shumica prej nesh kanë menduar për dikë, duke dashur të kishim një mënyrë për të arritur tek ata.

Për ironi, personi në mendjen tuaj përfundoi duke ju telefonuar menjëherë pas kësaj.
Ju mund të keni dërguar një mesazh telepatik, duke nxitur dashurinë tuaj të humbur prej kohësh, klientin e mundshëm, anëtarin e familjes ose ish-mikun tuaj.

•Çfarë është telepatia?
Telepatia është aftësia për t’u dërguar mesazhe të tjerëve, pa marrë parasysh distancën duke përdorur vetëm mendjen tuaj.
Është një sinjal që i dërgohet një personi tjetër, me të cilin keni krijuar një lidhje mendore.

•Si t’i dërgoni dikujt mesazhe telepatike
Së pari duhet të futeni në hapësirën e duhur për t’u përgatitur për komunikim. Ka disa gjëra që mund të bëni për t’u siguruar që jeni gati për t’u lidhur.

Duhet të besoni vërtet se keni aftësinë për të arritur në mënyrë telepatike.
Nuk mund të ketë asnjë dyshim në mendjen tuaj se dërgimi i një mesazhi nga larg është i mundur.

Pastaj ju duhet të gjeni një hapësirë ​​të qetë ku do të jeni të lirë nga shpërqendrimet.
Kjo do t’ju lejojë të përqendroheni në detyrën në fjalë dhe t’ju japë shanset më të mira për sukses.

1-Ndjeni marrësin
Ekziston një thënie që njerëzit do të harrojnë atë që keni thënë ose atë që keni bërë, por ata kurrë nuk do të harrojnë se si i keni bërë të ndihen.
Imagjinoni si mund të jetë të jesh në praninë e këtij personi. Çfarë erë kanë? Çfarë lloj energjie po japin?
Ju po i vendosni mendërisht në të njëjtin vend me ju, duke siguruar që të jeni të pranishëm dhe të gatshëm për të dërguar dhe marrë.

2-Bëjeni të qartë mesazhin tuaj.
Tani që keni hapur linjat e komunikimit është e rëndësishme të dini se çfarë doni të thoni dhe si dëshironi që ai të përgjigjet.

Nëse jeni i ri në telepati, sigurohuni që mesazhi juaj të jetë i thjeshtë dhe konciz. Ndoshta thjesht dëshironi të dërgoni një simbol si imazhi i një filmi që ka kuptim të veçantë dhe kujton dikë për ju.
Cilido qoftë mesazhi, sigurohuni që ai të jetë i qartë dhe t’i shfaqet marrësit në mënyrën si e keni menduar.

3-Dërgoni mesazhin tuaj
Ju e dini saktësisht se çfarë doni të thoni. Ju e dini se si dëshironi të ndiheni kur lidheni me marrësin. Është koha për të dërguar mesazhin.

Për të transmetuar komunikimin tuaj, imagjinoni se ai shkon nga mendja juaj në mendjen e tyre.
Në syrin e mendjes suaj shihni mimikën në fytyrën e tyre ndërsa interpretojnë sinjalet tuaja.
Qëndroni të relaksuar.
Pasi t’ia keni dërguar mesazhin tuaj marrësit, lëreni të shkojë.
Dijeni që ju keni bërë pjesën tuaj dhe besoni se gjërat do të ndodhin pikërisht ashtu siç i prisni.

•Si e dini nëse dikush e ka marrë mesazhin tuaj telepatik?
1. Marrësi juaj zgjat dorën
Mënyra më e mirë për të treguar se mesazhi juaj është marrë është kur personi që e keni dërguar ju kontakton.
Një mesazh ose telefonatë e rastësishme është një shenjë e sigurt se jeni lidhur sipas dëshirës.
Do t’ju duhet ende të vendosni nëse dëshironi apo jo të vazhdoni të flisni me marrësin, ose nëse ky ishte vetëm një komunikim sa për 1 herë.

2-Ata përgjigjen nëpërmjet një pale të tretë.
Ndoshta personi juaj e ndjeu energjinë tuaj, por nuk ishte i interesuar të afrohej. E zëmë se nëse ju mungon ish-i juaj dhe dëshironi që ai të kthehet, por shoku i tij ju thotë rastësisht se ai është lidhur me dikë tjetër, ai mund t’ju jetë përgjigjur në mënyrë indirekte.

Kjo nuk është një gjë e keqe.
Ju pyesni veten se çfarë mund të ketë ndodhur dhe tani e keni zbuluar.
Tani ju keni përgjigjen tuaj dhe mund ta mbyllni atë kapitull.

Të ngjashme