Si mund të shpëtojmë nga pyetjet e e kota si përshembull “Sa e ke rrogën”

1 vit më parë

•Sasia e parave që një person fiton është krejtësisht personale.

Është e pasjellshme t’i kërkosh dikujt të të tregojë se sa para merr në muaj.

Nëse jeni vërtet kureshtar apo është shumë e rëndësishme për juve bëni disa kërkime në internet për profesione të caktuara.

Ose..

•A beson në Zot?

Është më mirë ta shmangni këtë çështje, por ndonjëherë ndodh. Nuk ka rëndësi nëse besoni apo jo, kur takoheni për herë të parë me një person tjetër mbajeni diskutimin sa më objektiv

Më keq akoma..

•Orientimi seksual

Kurrsesi në takimin e parë nuk duhet të flisni për seksualitetin tuaj me të tjerët. Ky orientim është një temë diskutimi që i vë të tjerët në siklet dhe mund të shkojë deri në ngacmim seksual.

Të ngjashme