Kryefjala Logo

Si Marsi në Bricjap krijon sfida për këtë shenjë horoskopi këtë javë

4 Janar, 2024 | 10:11 am

Mesazhi është i qartë: ngadalësoni, merrni frymë dhe mbi të gjitha…kjo nuk është një garë.

•Peshorja

Ajo që ju vjen në mendje këtë javë është se ju vërtet dëshironi të lani duart me 2023, dhe kështu mund të zbuloni se i afroheni kësaj jave të parë me pak më shumë entuziazëm sesa duhet. Ju do të jeni ai që do që gjërat të bëhen tani-tani-tani, dhe mund të zbuloni se të tjerët po punojnë sipas linjës “Do t’ia arrij kur të dua-dua-dua”. Nëse mund t’i falni që thjesht janë personi i tyre, atëherë do ta kaloni mirë këtë javë. Pyetja është, a mund t’i falni ata?

Ka shumë energji të Mërkurit që ju fuqizon këtë javë, dhe ju e kuptoni se, me kalimet e hershme të tilla si Merkuri direkt, ju jeni shumë të qartë për të ndaluar dhe menduar. Ju thjesht dëshironi të prodhoni dhe krijoni, dhe për shkak se ju ndiheni kështu, thjesht mendoni se të gjithë të tjerët e bëjnë gjithashtu, gjë që do ta zbuloni në rrugën e vështirë, ata nuk e bëjnë. Me kuadrin e Hënës, Plutonin, që vjen më 5 janar, do të shihni se mund të jeni i vetmi që njihni që në fakt ndihet i ngarkuar për ndryshim dhe përparim.

Ajo që mund të zvogëlojë këtë javë për ju është se, në zhgënjimin tuaj, mund të bëheni pak shtytës ose autoritar në mënyrën tuaj dhe në të vërtetë, askush nuk dëshiron të shtyhet në fillim të vitit. Është një gjë të jesh frymëzimi i dikujt dhe një gjë krejtësisht tjetër të jesh shefi mbizotërues i dikujt. Merr frymë, Peshorja… çdo gjë ndodh në kohën e vet.

Të ngjashme