Kryefjala Logo

Si hëna në lidhje me Venusin përmirëson marrëdhënien për këtë shenjë horoskopi

8 Janar, 2024 | 9:11 am

Kjo shenjë e horoskopit tregon dashuri dhe ndjeshmëri emocionale ndaj bashkëshortit të tyre.Cila?

•Ujori

Dëshira juaj emocionale është e lartë në këtë ditë dhe kjo do të përkthehet në botën tuaj, pasi jeni në gjendje t’i hapni vetes dashurinë që keni mohuar për shumë kohë. Ju lejon të përballeni me muzikën dhe çfarë do të thotë kjo është se ka dikë në jetën tuaj që e doni, por kurrë nuk i keni treguar ndjenjat tuaja të vërteta. Ju tashmë e dini se ata ju duan, por nuk i keni lejuar kurrë të afrohen shumë. Gjatë Hënës në lidhje me Venusin, ju do t’i lejoni ata të hyjnë.

Dashuria ka qenë gjithmonë një gjë e ndërlikuar me ju, Ujori, pasi jeni shumë mbrojtëse ndaj zemrës suaj dhe nuk dëshironi që ajo të lëndohet. Ashtu si gjithë të tjerët, ju e gjeni veten duke e mbajtur dashurinë, vetëm si një mekanizëm mbrojtës, por do të zbuloni se dashuria shpërthen; nuk mund ta mbash më dhe me Hënën në lidhje me Venusin në qiell, ndihet si një zbulim gëzimi dhe habie.

Pra, ju shkoni për të. Personi me të cilin e ndani këtë ndjenjë të bukur i shkon gjithashtu, dhe mund të zbuloni se pas kësaj pike, mund ta quani veten çift. Kjo është dita kur filloni një marrëdhënie të re me këtë person. Ju u besoni atyre dhe ju tërhiqeni në mënyrë të pamohueshme si ata për ju. Ndonjëherë, thjesht nuk mund të luftosh Nënën Natyrë, dhe kjo është arsyeja pse Hëna në lidhje me Venusin fiton. Jo një fitore e tmerrshme në këtë.

Të ngjashme