Kryefjala Logo

Si hëna e re e nëntorit 2023 do të sjellë një javë magjike për këtë shenjë horoskopi

3 muaj më parë

Hëna më e fuqishme e këtij muaji dhe punon për këtë shenjë horoskopi:

•Bricjapi

Bricjap, energjia këtë javë është më e kujdesshme për ju. Shkoni ngadalë dhe merrni kohën tuaj. Gjërat e mira vijnë për ata që presin dhe nuk e nxitojnë procesin. Ju jeni duke u nxitur të siguroheni që po i shpërndani financat tuaja në mënyrën e duhur për sa më shumë përfitime.

Hëna në Bricjap është mirëbërësi juaj kryesor astrologjik këtë javë, me Jupiterin retrogradë në Demi që sjell pjesën e pasme. Kjo do të thotë se do të dini saktësisht se çfarë të bëni dhe të thoni në momentin e duhur. Mos e hamendësoni veten. Nuk do të gaboni.

Gjithashtu, me Hënën në lidhje me Plutonin në Bricjap që dallohet si një ndikim gjatë fundjavës, do të përfitoni nga përfshirja në aktivitete introspektive si meditimi ose ditari. Do të sjellë mesazhe nga mendja juaj nënndërgjegjeshëm dhe do t’ju ndihmojë të qëndroni në rrugën e duhur edhe javën e ardhshme.

Të ngjashme