Kryefjala Logo

Si është të punosh për Selena Gomez?Pjesa e vështirë e të qenit në ekipin e saj

27 Dhjetor, 2022 | 12:44 pm

Pas çdo ylli është një ekip menaxherësh, asistentësh dhe më shumë që mbajnë makinën e Hollivudit në punë dhe Gomez nuk është ndryshe.

•Stafi i Selena Gomez duhet të vazhdojë me orarin e saj të ngurtë.

Në vitin 2016, shoqja dhe parukierja e Gomez, Marisa Marino, ndau orarin e ngjeshur që Gomez dhe stafi i saj mbanin ndërsa këngëtarja ishte në turneun e saj botëror Revival.
“10:30: Takohuni me këdo që është zgjuar për bukë me avokado, një stërvitje ose kohë spa! Të gjithëve na pëlqen një dhomë e mirë me avull.”

“5 pasdite: Filloni flokët dhe grimin për Selenën për takimin dhe përshëndetjen e saj”.

“6:30 pasdite: grimierja dhe unë kemi darkë në katering ndërsa Selena takohet dhe përshëndetet.”

“8 pasdite: Filloni flokët dhe grimin për shfaqjen.”

Kur fillon shfaqja e Gomez, edhe puna e Marino-s sapo ka nisur.

“Ka 4 ndryshime të ndryshme të shpejta gjatë gjithë shfaqjes, kështu që unë shkoj në zonën e saj dhe pastaj kthehem në dhomën e ndërrimit të shpejtë një këngë përpara se ajo të dalë nga skena për të ndryshuar,” shpjegoi Marino.

•Ndonjëherë të punosh për Gomez do të thotë të dish kur të heqësh dorë.

Ish-asistentja e Gomez, Theresa Marie Mingus, zbuloi në dokumentarin e saj se një pjesë kyçe e kohës së saj duke punuar për Gomez përfshinte ndërhyrjen kur këngëtarja pësoi një avari gjatë turneut të saj Revival i cili përfundoi duke u anuluar përpara se artistja të përfundonte shfaqjet e saj të planifikuara.

“Në një moment, ajo thotë: ‘Nuk dua të jem gjallë tani. Unë nuk dua të jetoj”, zbuloi Mingus gjatë dokumentarit të Gomez.

“Dhe unë jam si…”
Prisni, çfarë?”
” Ishte një nga ato momentet kur shikon në sytë e saj dhe nuk ka asgjë atje.”
“Ishte vetëm e zezë. Dhe është kaq e frikshme. Kjo duhet të marrë fund. Duhet të shkojmë në shtëpi.’-shpjegon ajo.

•Punonjësit duhet të ndërhyjnë për të ndihmuar Gomez kur është e nevojshme
Kushdo që punon me të do të duhet të tregojë ndjeshmëri dhe dhembshuri ndaj shëndetit të saj mendor, diçka me të cilën ajo ka luftuar prej vitesh.

“Unë do të jem shumë e hapur me të gjithë për këtë: “Kam qenë në katër qendra trajtimi,” tha Gomez për Rolling Stone në një intervistë se kur ajo mbushi të njëzetat e saj, gjërat “u errësuan vërtet”.

Të ngjashme