Kryefjala Logo

Si është të jesh gjithmonë ‘shoqja beqare’?

1 vit më parë

Sot gjetja e një beqari të kualifikuar është si të gjesh një thesar floriri,pra e pamundur.
Është sikur po luajmë fshehurazi pasi edhe kur takojmë një djalë të ri, ai është i lezetshëm për tre ditë para se ta prishë plotësisht muhabetin.

Kjo ju bën të pyesni veten ndonjëherë, se si njerëzit e tjerë kanë gjetur dikë dhe në fakt janë të lumtur?!
Por nuk duhet të jetë kështu, ne duhet të kërkojmë veten ndërsa kërkojmë njerëzit e tjerë.
Zbulojmë sëbashku çfarë mendon një vajzë beqare dhe përgjigjet që duhet ti japë vetes:

Mos e mbianalizoni pyetjen”pse jam vetëm”, nuk ka kuptim dhe është thjesht një lak i vazhdueshëm.
Ju nuk duhet të analizoni as marrëdhëniet e kaluara, po, ngjarjet e këtyre marrëdhënieve ndryshuan rrjedhën e së ardhmes, por kjo ishte për të mirën tënde.

Është e vështirë të mendosh sepse të bën të pyesësh veten, por asgjë nuk ke ti gabim.
Pavarësisht paranojës së vazhdueshme që është diçka, ju duhet të kuptoni se kjo është mendja juaj duke luajtur me pasiguritë e veta.
Kuptoni që jeta ka një plan të vetin!

Ndoshta, ose në fakt, plani i jetës për ju nuk përcaktohet vetëm nga statusi aktual i marrëdhënies suaj.
Ne nuk e dimë se kush ose çfarë do të jetë nesër, në dhjetë vitet e ardhshme, ose nëse do të jemi këtu deri atëherë.

Ndoshta ju jeni një nga njerëzit me fat që nuk keni nevojë të kaloni disa marrëdhënie të këqija për të gjetur dashurinë e vërtetë, ndoshta ju njihni vetëm një dashuri të vërtetë dhe kjo është më se e mjaftueshme.

Të ngjashme