Kryefjala Logo

Si dukeni tek të tjerët dhe si do të donit të dukeshit në të vërtetë

9 Janar, 2023 | 1:18 pm

A je i/e kënaqur me pamjen që keni?
Një studim rreth trurit zbuloi se si truri juaj dëshiron që të dukeshit:

• Sytë më të mëdhenj dhe vetullat më të plota
Gjithçka ka të bëjë me sytë. Është një nga gjërat e para që vëmë re tek një person.
Ju jeni një gënjeshtar nëse nuk jeni dakord se jeni pinjoll për dikë me sy të mëdhenj kafe.

•Fytyrë e konturuar dhe e fryrë
Tiparet e përcaktuara mirë janë ato që shumë gra përpiqen të rikrijojnë me grimin e tyre.
Është disi e trishtueshme që ka kaq shumë gjëra atje që janë etiketuar si “duke përmirësuar pamjen tuaj”, ose diçka që garantohet se do t’ju bëjë të dukeni më të hollë/më tërheqës.

•Një hundë më e hollë dhe vetulla të harkuara.
Një hundë e ngushtuar duket se është idealja e bukurisë në ditët e sotme, por kini parasysh se këto lloj tendencash hyjnë dhe dalin nga moda çdo 10 apo më shumë vjet. Kush mund të thotë se pas 15 vitesh një hundë e mbërthyer do të jetë stili më i fundit?

•Një fytyrë krejtësisht simetrike
Kjo merr marrëveshjen të gjitha-në-një. Mos u mërzitni nëse nuk keni një fytyrë krejtësisht simetrike, rrallëherë dikush e ka.
Bota do të ishte shumë më pak e bukur dhe e mrekullueshme nëse të gjithë do të dukeshin njësoj.
Mësimi i nxjerrë nga kjo është se ne duhet të përqafojmë të metat tona dhe të dimë se nuk ka asgjë të keqe me mënyrën se si dukemi sepse kështu supozohet të duken njerëzit: ndryshe.

Të ngjashme