Kryefjala Logo

Si do të ndikojë Hëna e Plotë në Dash për këtë shenjë horoskopi

25 Shtator, 2023 | 1:16 pm

Ndërsa ecën me jetën, do të ketë ulje-ngritje të parashikuara në horoskopin tonë javor.

Në varësi të mënyrës se si i perceptojmë vështirësitë ose fitoret tona këtë javë, ne i renditim këto ngjarje në një shkallë të rëndësisë së tyre duke filluar nga 25 shtatori deri më 1 tetor 2023.

•Peshqit

Mundësia vjen duke trokitur këtë javë, 25 shtator – 1 tetor 2023, dhe ju jeni aty, megjithëse i hutuar, nga befasia e saj. Ju mund të mos dini se çfarë të bëni gjatë javës 25 shtator – 1 tetor 2023, pasi nuk e kishit planifikuar të përfitoni nga kjo mundësi e madhe kaq shpejt.

Mërkuri ju bën të lëvizni me një ritëm të shpejtë dhe ndërsa kjo është zakonisht diçka që mund ta përballoni mirë, ju jeni ende të hutuar nga intensiteti i të gjithëve. Ju jeni nën presion të ndiheni se do të humbisni nëse nuk përgjigjeni. Gjeje çfarë? Kështu do të veproni tani.

Të ngjashme