Kryefjala Logo

Shumëzojini me zero këto mendime dhe shikoni si do të ndreqet jeta juaj

30 Mars, 2022 | 2:13 pm

1-Mendimet se mund të ndryshoni të tjerët.
Ju nuk mund të ndryshoni askënd që nuk dëshiron të ndryshojë!
Ashtu si vetëm ju jeni të aftë të ndryshoni veten tuaj, edhe njerëzit e tjerë janë përgjegjës për veten.

Nëse nuk e pëlqeni dikë ashtu siç është largohuni psi ju takon juve të vendosni cilët njerëz doni të keni përreth.

2-Mendimin se mund të presësh nga të tjerët

Të presësh dikë tjetër të bëjë çdo gjë për lumturinë tuaj nuk është mirë.
Me shumë mundësi në fund ka të ngjarë të zhgënjeheni.

Mos harro: Pritshmëritë tuaja nuk janë prioritet i dikujt tjetër!

3-Të mërziteni çfarë mendojnë të tjerët
Qëkur ka rëndësi se çfarë mendon dikush tjetër për ju?
Shumica e njerëzve janë aq të zënë duke u marrë me veten e tyre sa as nuk ia ndjen se çfarë jeni duke bërë ju me jetën tuaj. , Bëni çfarë ju bën të lumtur dhe nëse dikush ju gjykon për diçka kjo është çështje e tyre ju nuk kini punë.
Injoroni atë që thonë ata, dhe jini të lumtur pavarësisht gjithçkaje.

Të ngjashme