Kryefjala Logo

Shtetet në Evropë ku punohet dhe fitohet para e madhe

26 Maj, 2022 | 1:44 pm

Bazuar në kritere të ndryshme që përfshijnë cilësinë e jetës, sistemin e kujdesit shëndetësor, afërsinë me aeroportet , koston e jetesës, komunitetin aktiv të emigrantëve dhe shkallën e ulët të krimit, një studim ka zbuluar renditjen për vendet më të mira për të jetuar dhe punuar nëse emigroni në Europë.

•Madrit-Spanjë
Madridi ofron një nga vendet më të mira të jetës në Evropë, ka një kosto të arsyeshme jetese dhe një shkallë të ulët të problemeve.

Spanja është një vend në evolucion të vazhdueshëm dinamik dhe kulturor.
Spanja gjithashtu ofron sisteme të mira shëndetësore dhe shkollore.

Madrid është kryeqyteti i një vendi të madh dhe për këtë arsye është më i shtrenjtë se disa vende të tjera në Spanjë, por kostoja e jetesës është më e ulët se në shumë kryeqytete të tjera Evropiane si Viena, Londra ose Parisi.

•Hamburg-Gjermani
Gjermania është një vend mikpritës për cilësinë e jetës, industritë, shkallën e ulët të krimit, shkallën e lartë të punësimit dhe shëndetin e mirë ekonomik.
Gjermani ka diçka për të dhënë për këdo,pensionistëve, punëtorëve të rinj, prindërve të rinj dhe nuk ka rëndësi nëse janë të shkolluar ose jo.

•Brighton-Mbretëria e Bashkuar
Qytete si Brighton janë krijuar për fillestarë dhe artistë.
I njohur për zhvillimin e tij të madh, Brighton njihet gjithashtu si një nga kryeqytetet e gjelbra të Anglisë.

Destinacion bregdetar në jugun e Londrës është një nga qytetet  me cilësinë më të mirë të jetës, me një buxhet mesatar dhe të përshtatshëm.
Pikat e forta të tij janë jeta kulturore, bregdet i madh, dyqanet e ndryshme, shkollat ndërkombëtare dhe arti i rrugës me famë botërore.

Të ngjashme