Kryefjala Logo

Shtëpia që po kërkon ndodhet në Univers City Tiranë

25 Gusht, 2022 | 8:57 pm

Shumë njerëz kanë ëndërr të kenë shtëpinë e tyre por sot është koha të kapësh mundësitë për ndërtesa me standarte dhe të jetë në një kompleks të kompletuar me të gjitha dhe kohët e fundit të gjithë po flasin për qytezën Univers City. Distanca me qendrën është vetëm dhjetë minuta dhe po flasim për një kompleks me çdo shërbim brenda tij, aq sa nuk do tu bëhet që të dilni nga “Univers City.

Qëndra shërbimi, shkolla dhe kopshte publikë, qendër shëndetësore, qëndra argëtimi dhe gjelbërim nga një park që do të jetë i dyti për nga madhësia pas atij të Liqenit të Tiranës. Një qytezë brenda metropolit me të cilën na ka njohur blogeri Olti Curri nëpërmjet postimeve në rrjetet sociale, ku ka treguar se me këtë zgjedhje ju do të shpëtoni! Shumë pranë shtëpisë tënde ti mund të gjesh, shkollën, kopshtin, palestrën, supermarketin, qendrën shëndetësore apo njësi të tjera të nevojshme për përditshmërinë e gjithsecilit.

Jo vetëm kaq, por sipërfaqe të gjelbëruar, fusha sportive, parku më i madh i lojërave brenda një kompleksi rezidencial dhe sipërfaqe rekreative për argëtim do të plotësojnë të gjithë komponentët e një qyteti të vërtetë.
Pozicioni strategjik dhe shumë i aksesueshëm e bëjnë këtë investim më të prekshëm nga të gjithë. Duke pasur në qendër të vëmendjes jetesën me sa më shumë komoditete, Univers City vjen si një alternativë e re në kryeqytet. Një mundësi shumë e mirë për të gjithë ata që duan t’i japin familjes së tyre një jetesë sa më të bukur dhe të qetë.
+35569 801 4999/ [email protected] https://universcity.al/

Olti nuk flet kot kështu që, bëni zgjedhjen e duhur për të lehtësuar jetesën tuaj!

Të ngjashme