Shprehje frymëzuese rreth dashurisë dhe jetës

7 muaj më parë

  • Nuk mund ta fshehësh dashurinë. Dashuria do të marrë rrugën e saj, tek zemra e dikujt që doni. Larg apo afër, shkon në shtëpi, aty ku i takon.
  • Dashuria është shtëpia e Zotit dhe ti po jeton në atë shtëpi.
  • Dhimbjet që po ndjen tani janë mesazhe, dëgjoji ato.
  • Mos u pikëlloni. Çdo gjë që humbni vjen në një formë tjetër.
  • Fryma jote preku shpirtin tim dhe unë pashë përtej të gjitha kufijve.
  • Shpirti yt është aq afër shpirtit tim. Atë që ëndërron, e di. Unë di gjithçka që mendon: zemra jote është aq afër me timen.
  • Ekziton një zë që që nuk përdor fjalë. Dëgjoje atë.
  • Jeta është një balancë midis të përqafuarit dhe të lënit gjërat të shkojnë.
  • Duhet të vazhdosh ta thyesh zemrën derisa të hapet.
  • Heshtja është gjuha e Zotit, gjithçka tjetër është një përkthim i varfër.

Të ngjashme