Kryefjala Logo

Shpirti binjak po troket për këtë shenjë horoskopi

26 Janar, 2023 | 1:41 pm

Tranziti i Venusit tek Peshqit mund të krijojë një ndjenjë qetësie brenda nesh, kështu që duke filluar nga 26 janari, ne nuk do të jemi ‘nën rrethim’ nga shqetësimet tona.
Në fakt, ne nuk shqetësohemi për gjëra të tilla si frika, shqetësimi ose pasiguria.
Në vend të kësaj, ne ndihemi mirë dhe dashuria bëhet tema kryesore e ditës.

Një shpirt binjak është shumë afër teje..
Me cilën shenjë e kemi?

•Peshqit
Venusi tek Peshqit troket në derën tuaj dhe ju paraqet një ide: dikush në jetën tuaj lutet për vëmendjen tuaj …
Edhe pse kjo mund të tingëllojë pak e çuditshme, këtu është gjëja: ka dikë që e njihni nga puna ose nga ndonjë grup me të cilin jeni përfshirë dhe ky person është aq i përshtatshëm për ju sa nuk ia keni idenë!

Ka një arsye këtu: Ky person mund të jetë fare mirë shpirti juaj binjak , si të themi “i destinuar për ju”.
Ne rrallë mendojmë për njerëzit si ‘të destinuar për ne’ thjesht sepse kjo tingëllon shumë romantike ose poetike, e megjithatë, sot e sjell këtë person në linjën tuaj të vizionit dhe ju do t’i shihni ata në një këndvështrim tjetër.

Mos e dënoni këtë fat Peshq por shkoni me të.
Merrni një shans dhe zbuloni nëse ky person është shpirti juaj binjak.

Të ngjashme