Kryefjala Logo

Shpenzimet më të shtrenjta dhe absurde të VIP-ave

4 muaj më parë

-at kanë lluksin e të paturit para pa limit.Të ardhura që vetëm gjenerohen dhe bashkë me to edhe shpenzimet e tyre.
Me vila miliona dollarëshe,makina luksi në seri,bizhuteri dhe firmat më të shtrenjta në garderobat e tyre.
Por,duket se disa prej tyre arrijnë të bëjnë shpenzime të majme për gjëra absurde :

•Beyonce
Ajo shpenzoi 100 mijë dollarë për pantallona ari Balenciaga

•Paris Hilton
Paris ka shpenzuar 325 mijë dollarë për ti blerë qenit të saj një shtëpi

•Celine Dion
Bleu një dehumidifikues me vlerë 2 milionë dollarë(Dehumidifikuesi rekomandohet veçanërisht kur ka lagështi të lartë në mjedis, për shembull gjatë sezonit më të turbullt, pasi përqindja e lartë e lagështisë nuk lejon që djersa të avullojë.)

•Kate Moss
Ka shpenzuar plot 424 mijë dollarë për një vibrator floriri!

•Victoria Beckham
Ka shpenzuar 33 mijë dollarë për një cover telefoni i gjithi flori 24 karat.

•Bono i grupit U2
Ka shpenzuar rreth 1500 dollarë për një biletë avioni për kapelen e tij.

•Kim Kardashian dhe Kanye West
Kanë shpenzuar 750mijë dollarë për një WC floriri.

•Kendall Jenner
Ka blerë një kolltuk për vlerën 52 mijë dollarë!

•Justin Bieber
Ai shpenzoi 100 mijë dollarë për të transformuar Cadillac-un e tij në një Batmobile

Të ngjashme