Kryefjala Logo

Shoqëria e kësaj shenje në horoskop ndryshon papritur

9 Janar, 2023 | 1:19 pm

Për shkak se ne kemi Hënën kalimtare përballë Saturnit që ruan një ndikim mbi ne, do të shohim se ky kalim ka tendencë të na ndezë mendjen në mënyra specifike. Një nga mënyrat që na vjen në mendje është se si ne i perceptojmë miqësitë.
Për cilën shenjë parashikohem ndryshime në shoqëri?

•Bricjapi
Për ju, Hëna përballë Saturnit punon në dëshirën tuaj për të komunikuar përsëri me miqtë dhe familjen.
Ju e dini që jeni të preokupuar edhe pse kjo është mënyra juaj e natyrshme, ju prireni të harroni se keni miq.

Për fat të mirë, të gjithë janë mjaft të durueshëm me ju, pasi ju njohin, dhe ata e dinë që jeni të lidhur në çështjet që lidhen me punën dhe se ju pëlqen kështu.
Ajo që ky tranzit do të ngjall te ju në këtë ditë është dëshira për t’u rilidhur me miqtë që i keni lënë mënjanë për një kohë të gjatë.

Dikur argëtoheshe aq shumë me miqtë dhe po filloni të pyesni veten se ku shkoi koha.
Do t’ju vijë në mendje se jeta është e shkurtër dhe njerëzit nuk zgjasin përgjithmonë, kështu që nëse doni të mbeteni miq me njerëzit që ju kanë qëndruar me durim, atëherë më mirë vazhdoni.
Ndrysho gjërat Bricjap dhe tregoju miqve të tu se me të vërtetë kujdesesh.

Të ngjashme