Shkenca konfirmon:Beqarët jetojnë të lumtur!

3 muaj më parë

Në të gjithë botën personat single janë duke u shtuar së tepërmi.

Deri tani është arritur vlera me afro 20% në të gjithë botën.

Kjo sepse jetesa vetëm është më e përballueshme sesa kur ke dikë tjetër në bashkëjetesë.

Nga studimi që përfshiu rreth 814 persona beqarë dhe të martuar, doli konkluzioni se ata që nuk janë në një marrëdhënie janë më të lumtur dhe të përmbushur.

Gjithashtu kanë më shumë motivim. Beqarët kanë raport më të ngushtë me miqtë dhe të afërmit dhe i arrijnë më shpejt qëllimet e tyre.

Dhe për ta mbyllur, beqarët kanë shumë më pak stres se personat në një marrëdhënie.

Të ngjashme