Kryefjala Logo

Shenjat se fati juaj është bllokuar dhe si po e ngatërron kjo gjë jetën tuaj

1 vit më parë

•Fati lidhet me chakren tuaj dhe kur themi chakra,ajo i referohet pikave të energjisë në trupin tuaj.
Thuhet se ato rrotullohen si disqe energjie që duhet të qëndrojnë të hapura dhe të rreshtuara, pasi kanë të bëjnë me tufa nervash, organesh kryesore dhe zona të trupit tonë energjik që ndikojnë në mirëqenien tonë emocionale dhe fizike.

Trupi juaj nuk është i kufizuar vetëm në atë që mund të shihni, pra organet, gjakun dhe kockat tuaja.

Ju gjithashtu keni një trup shpirtëror që ju rrethon si mburojë.
Është ajo që ne në mënyrë të pandërgjegjshme i referohemi kur themi se dikush ka pushtuar “hapësirën tonë personale” dhe çfarë nënkuptojmë në të vërtetë kur themi se po marrim energji të këqija ose të mira nga dikush.

Këtu janë shenjat që tregojnë se fati juaj është bllokuar :

1-Jeni nervoz dhe të shqetësuar gjatë gjithë kohës.
Kur fati juaj është bllokuar, mund t’ju bëjë të ndiheni të paqëndrueshëm dhe të pasigurt në jetë.
Do të ndiheni vazhdimisht sikur jeni të paaftë për të përballuar problemet dhe do të paralizoheni nga frika para se të bëni një lëvizje.

2-Ndiheni bosh brenda dhe të shkëputur nga të gjithë.
Kjo ju pengon të dilni dhe të bëni miq apo edhe të dilni me njerëz.
Madje mund të ndihesh sikur je i dënuar të jesh vetëm përgjithmonë.

3-Ju mendoni se nuk keni para
Kur fati gjendet i bllokuar është shumë e zakonshme që njerëzit të vuajnë nga kriza ekstreme financiare, shumica e njerëzve që janë jashtëzakonisht të pasur vuajnë gjithashtu nga ky problem.
Fati juaj bllokohet nëse uria juaj për para është e pangopur edhe kur teknikisht keni mjaftueshëm.

4-Ju hani shumë ose shumë pak.
Kjo është një simptomë klasike e kompensimit të zbrazëtisë që ndjejmë nga brenda (kur hamë shumë) ose përpiqemi ta kopjojmë atë (kur hamë pak).

5-Keni frikë nga ndryshimi dhe e ardhmja
Nëse ka diçka për të cilën mund të jeni të sigurt në këtë botë është se gjërat ndryshojnë gjatë gjithë kohës.
Dhe nga kjo kanë frikë vetëm ata që ndihen të pasigurt nga brenda,këta njerëz kanë frikë se do të shemben kur kohët janë të vështira.

6-Jeni gjithmonë të lodhur.
Mendja, trupi dhe shpirti juaj janë të ndërlidhura.
Kjo është arsyeja pse blloqet në njërin prej tyre kanë gjithmonë një ndikim negativ edhe tek të tjerët.
Në këtë rast, dhimbja kronike e trupit, mungesa e energjisë, apo edhe depresioni është një shenjë e qartë e bllokimit të fatit tuaj.

Të ngjashme