Shenjat që tregojnë se një mashkull po gënjen për atë që dëshiron vërtet me ju

5 muaj më parë

Nuk mendoj se ka një grua të vetme atje që nuk ka dalë në një takim me dikë që ka gënjyer për atë që kërkon.

Njerëzit do të bëjnë gjithçka që munden për të marrë atë që duan në skenën e takimit, dhe kjo shpesh përfshin gënjeshtra të së vërtetës për atë që ata kërkojnë në të vërtetë.

•Ai pretendon se dëshiron atë që ju dëshironi, por herë pas here bën vërejtje përçmuese për të njëjtën gjë

Kjo nuk është shumë e kundërt, por është padyshim një nga shenjat që ai gënjen për atë që dëshiron. Një shembull i kësaj do të ishte një djalë që thotë se nuk do fëmijë, por më pas thotë gjëra të tilla si, “Ajo grua nuk ka fëmijë dhe ajo është 40 vjeç. Çfarë dështake!”

•Ai u pajtua me ju në fillim, por rregullisht ju pyet nëse ndiheni ende në të njëjtën mënyrë për një temë të caktuar

Disa njerëz të ligjshëm nuk do t’ju besojnë kur t’u thoni atyre atë që dëshironi. Pra, ata do të qëndrojnë duke shpresuar se do t’ju bindin të kundërtën. Tek vajzat, kjo zakonisht gjendet në formën e: “A je i sigurt që nuk dëshiron ende një lidhje me mua?”

•Ai ju “korrekton” kur i tregoni se çfarë dëshironi

Unë kurrë nuk do ta kuptoj pse njerëzit e bëjnë këtë. Nëse ju u tregoni atyre atë që dëshironi, dhe ata ju thonë se ju “nuk e dëshironi atë në të vërtetë” dhe se “me kënaqësi” do të dëshironi atë që ata duan më vonë, kjo është jashtëzakonisht mosrespektim dhe patronizëm. Nëse kjo ju ndodh qoftë edhe një herë, ju keni lejen time të plotë për t’i shfaqur ato.

•Ai tallet për dëshirat e tua, pastaj në njëfarë mënyre pret që të jesh mirë me të

Të kesh njerëz që e bëjnë këtë është e mjaftueshme për t’i bërë gjakun të vlojë, por është e rëndësishme të qëndroni të qetë.
Ky është një moment i mirë për të praktikuar frazën klasike të relaksimit, “Bye Felipe!” Në mënyrë ideale, ju do ta aplikoni këtë frazë drejt e në fytyrën e tyre, ndërsa i bllokoni ata nga jeta juaj.

Të ngjashme