Kryefjala Logo

Shenjat që tregojnë se një burrë ndihet i mbërthyer në një martesë të palumtur

6 muaj më parë

E keni pyetur ndonjëherë veten nëse burri juaj, apo i dashuri juaj, nuk është aq i lumtur në marrëdhënien e tij sa thotë ai?
Shenjat që tregojnë se një burrë është i pakënaqur në martesën e tij

1. Shpesh bën shaka për largimin e gruas.

Thuaj çfarë të duash, por shpesh ka shumë të vërteta në shaka. Jo për objektivin e shakasë, por për tregimtarin e shakasë. Ju mund të keni vënë re punonjës të pakënaqur duke bërë shaka se duan të djegin vendin e tyre të punës, ose duke bërë shaka se si ata nuk paguhen mjaftueshëm. Kur shohim lajmet e dhunës në vendin e punës, ato shaka bëhen flamuj të kuq.

2.E keni dëgjuar t’u thotë beqarëve që të mos martohen kurrë.

Këtu është gjëja për një burrë që thotë këtë: Ai po pranon se ndjen se bëri një gabim kur u martua. Nëse ai nuk ndihej sikur ishte një gabim, atëherë pse do t’u thoshte të tjerëve se është gabim që ata të mos martohen kurrë? Vazhdo, merr për aq kohë sa të duhet të përgjigjesh vetë.

3.Ai ju ankohet gjatë gjithë kohës.

Kjo mund të jetë një shenjë se ai po përpiqet të ketë një lidhje me ju, ose mund të jetë se ai është ligjërisht në depresion. Sido që të jetë, ai padyshim nuk është i lumtur në shtëpi.

Megjithatë, nëse ai po ankohet aq shumë sa ju duhet të shmangni të qenit gruaja tjetër dhe të zhvilloni ndjenja për të, duhet t’i tregoni atij se duhet të divorcohet ose të këshillohet.

4.Çdo gjë rreth tij ndihet e ndrydhur.

A duket se personi i tij është i detyruar? A keni ndjenjën se ai dëshiron t’ju thotë diçka, por nuk mundet?
Më shpesh sesa jo, kjo është një shenjë se jeta e tij bashkëshortore po e bën atë të mjerë dhe ai nuk di të çlirohet, madje as të nisë diskutimin.

5.Ai zemërohet në mënyrë të paarsyeshme duke parë gratë që i trajtojnë mirë burrat, ose duke parë burra që janë të lumtur në marrëdhënie.

Njerëzit zakonisht nuk zemërohen duke parë njerëzit e tjerë që kanë atë që kanë.

Nëse ai është i tërbuar kur sheh të tjerët duke dalë me pasion, ose mërzitet në mënyrë të paarsyeshme kur shikon çiftet duke u argëtuar, ai me siguri po vuan pas dyerve të mbyllura.

6.Kur është rreth gruas së tij, ai është i ftohtë, afarist apo edhe i urryer plotësisht.

Ky është përgjithësisht treguesi më i madh se diçka nuk shkon dhe gjithashtu mund të jetë një shenjë e abuzimit emocional ose psikologjik. Kur një burrë arrin në këtë pikë, është e qartë se ai është i ngopur dhe ndihet i bllokuar. Urrejtja e ftohtë dhe e llogaritur është shprehja e jashtme e konfliktit të tij të brendshëm.
Nëse jeni gruaja e tij, me siguri e keni parë tashmë këtë.

Të ngjashme