Kryefjala Logo

Shenjat që tregojnë se një burrë i martuar po ju përdor

1 vit më parë

Marrëdhëniet janë të ndërlikuara. Deri në një moshë të caktuar, shumica prej nesh kanë pasur të paktën një marrëdhënie afatgjatë ose martesë të dështuar.

Sytë e dashurisë së përjetshme mund të jenë zbehur paksa në të kuptuarit se ndonjëherë marrëdhëniet nuk funksionojnë as me qëllimet më të mira.
Kur takoni një burrë të martuar që tregon interes, mund të besoni se edhe ai ka qëllime të mira.
Ndoshta ai tha se është ndarë ose se po kalon një divorc,ai thotë shumë gjëra.

Ju e dini që marrëdhëniet janë të ndërlikuara dhe doni ta besoni atë.
Por si ta kuptosh kur po përdoresh nga ai?

•Nuk i keni takuar miqtë apo familjen e tij
Nëse nuk keni takuar ndonjë nga miqtë ose familjen e tij, ai mund të jetë duke ju përdorur.
Nëse jeni një sekret i thellë dhe i errët, mund të jetë koha të pyesni veten nëse dëshironi të jetoni kështu.

•Ai kontrollon kontaktet
Një person që ju përdor mund të ketë parametra të qartë se kur mund të dërgoni mesazhe ose telefonata.
Ju nuk mund të merrni telefonin dhe ta kontaktoni kur doni.
Kontrolli i kontaktit mund të nënkuptojë se ai ju ka vendosur me kujdes në një rol shumë të veçantë në jetën e tij, dhe nuk është një rol udhëheqës.

•Nuk dilni në takime
Nuk ka miqësi përtej joshjes kur një burrë i martuar po ju përdor.
Nëse ai nuk mund të shihet hapur në publik me ju, është problem.
Ndoshta nuk e konsideroni veten një person romantik, ose ndoshta nuk është thjesht një prioritet për ju, por dikush që është i interesuar për një marrëdhënie serioze me ju do t’i japë përparësi planifikimit të datave për të kaluar kohë me ju.

•Ai nuk bën apo poston foto me ju
Kontrolloni rrjetet e tij sociale.
Ju jeni tashmë një mik tek ndjekësit apo jo?
Nëse jo, këtu është përgjigja juaj. Nëse jeni mik apo ndjekës, shikoni çfarë poston.
A bën ai dhe poston foto me ju?
Nëse mund të shihni se ai dikur postonte rregullisht foto të të dashurave të kaluara ose gruas së tij, por juve ju mban të fshehur, ai mund të mos e marrë seriozisht marrëdhënien tuaj.

Të ngjashme