Shenjat që tregojnë se keni një vjehërr xheloze dhe çfarë duhet të bëni

2 muaj më parë

Ka shumë arsye që një vjehërr mund të jetë xheloze për nusen e saj të re që mund të përfshijnë ndjenja braktisjeje dhe humbjeje, ndjenja sikur djali i saj pushoi së foluri me të kur të takoi dhe së fundi, ajo madje mund të ndjehet e frikësuar nga ju.
Ja disa shenja që do t’ju bëjnë të kuptoni më mirë:

1-Ajo përpiqet të marrë kohë nga ju dhe burri juaj
Ajo gjithmonë do të dëshirojë të kalojë çdo sekondë të çdo dite duke folur dhe duke kaluar kohë me burrin tuaj.
Ju mund të ndiheni sikur ajo po përpiqet t’ju largojë dhe se ajo nuk e respekton kohën ose marrëdhënien tuaj me djalin e saj.
Sigurisht, ajo do të luajë rolin e viktimës duke thënë se thjesht dëshiron të kalojë kohë cilësore me të.

2-Ajo ju flet përmes djalit të saj
Kjo quhet trekëndëshimi i dikujt. Ajo ju flet përmes djalit të saj sepse nuk ju respekton aq sa të flasë ballë për ballë me ju.
Kjo mund të jetë irrituese, ndërkohë që në të njëjtën kohë ju bën të bëni të njëjtën gjë si përgjigje, për shkak të natyrës së vogël të kësaj sjelljeje që rezulton nga trekëndëshimi.
Ajo mund t’ju ndajë më tej ju dhe djalin e saj duke e bërë këtë, pasi kjo ju vë stres të treve.

3-Ajo saboton planet tuaja
Ajo mund të ndërhyjë në planet tuaja, ose t’i ndërpresë ato me qëllim, në mënyrë që të testojë besnikërinë tuaj ndaj saj, duke punuar gjithashtu për të krijuar tension. Kjo mund të bëhet e paqëndrueshme nëse ndodh shpesh sepse mund t’ju bëjë të distancoheni më shumë nga ajo dhe nga burri juaj.

4-Ajo ju injoron
Vjehrra juaj mund t’ju injorojë në mbledhjet familjare, festa dhe më shumë nëse nuk ju miraton dhe dëshiron që mosmiratimi i saj të përkthehet në shkaktimin e problemeve martesore mes jush dhe burrit tuaj.
Ajo do të përpiqet me çdo gjë për t’ju përjashtuar dhe kurrë nuk do t’ju japë kohën e ditës, pasi gjithmonë do t’ju injorojë dhe nuk do të përfshihet në biseda.

5-Ju kritikon
Ajo gjithmonë kritikon punën tuaj ose përpjekjet tuaja për të qenë pjesë e familjes së saj.
Ajo do t’i bëjë komente të vrazhda, kritike dhe pasive-agresive ndaj burrit tuaj ose anëtarëve të tjerë të familjes dhe do ta bëjë rraskapitëse durimin e qëndrimit të saj negativ të vetëm dhe ndjenjave xhelozie e të neveritshme ndaj jush.

Gjëja e parë që duhet të bëni, nëse është e mundur, është të përpiqeni të kuptoni se nga vjen ajo dhe shkakun e ndjenjave të saj.
Merrni parasysh sjelljen e saj dhe identifikoni cilat janë shkaktarët dhe pasiguritë e saj.
Kjo duhet t’ju japë një pasqyrë dhe qartësi rreth asaj se pse ajo po tregohet kaq keqdashëse ndaj jush dhe është xheloze për ju dhe mund t’ju ndihmojë të kuptoni se si ta njoftoni më mirë se dëshironi të përpiqeni të kapërceni hendekun midis jush.

Ju dëshironi të përpiqeni të krijoni një marrëdhënie të fortë me të, në mënyrë që ajo të mësojë t’ju dojë dhe t’ju besojë.
Për ta bërë këtë, duhet t’i kushtoni asaj shumë vëmendjen që ajo kërkon, gjë që, natyrisht, nuk do të jetë e lehtë nëse ajo po punon në mënyrë aktive për të krijuar një marrëdhënie toksike midis jush dhe burrit tuaj.

Të ngjashme