Shenjat që tregojnë se keni një ‘fantazmë të zhurmshme’ që ndjek shtëpinë tuaj

5 muaj më parë

Thashethemet rreth aktivitetit paranormal nuk janë asgjë e re. Nëse jetoni mjaftueshëm, do të zbuloni se kudo që ka një mister të pazgjidhur, ekziston dyshimi se një fantazmë ose shpirt është fajtori.

Ka spekulime për dritat Marfa në Teksas. Pastaj, janë figurat hije që përgjojnë pranë Big Surit, teoritë për anijen holandeze fantazmë dhe kush mund t’i harrojë spekulimet rreth fantazmave që lëvizin objekte rreth shtëpisë tuaj?

• Ju dëgjoni zhurma të rastësishme.

Të gjithë kanë qenë ulur vetëm në shtëpi dhe kanë menduar se kanë dëgjuar hapa, trokitje të rastësishme ose përplasje. Ti e di që je personi i vetëm në shtëpi dhe pas kontrollit zbulon se askush nuk është aty.

•Jeni dëshmitar i objekteve në lëvizje.

Nëse po kujdeseni për biznesin tuaj në shtëpi dhe papritmas shihni se gjërat fillojnë të ngrihen, kjo është një shenjë e qartë se nuk jeni vetëm. Librat mund të fluturojnë nga rafti ose gotat mund të bien nga dollapët dhe të përplasen në dysheme. Mund të jetë një kohë e mirë për të paketuar valixhet.

•Ju nuhatni aroma dhe aroma të ndryshme.

Era e purove të gjyshit ose e këpucarit të gjyshes suaj të përshkon hundën, por ato janë zhdukur prej vitesh. Ju mund t’i merrni ato aroma direkt nga fantazma që jeton në shtëpinë tuaj.

•Ju keni përjetuar sulme fizike.

Një nga shenjat më të frikshme dhe më shqetësuese të një poltergeisti janë sulmet fizike nga vizitorët. Zgjimi me lëndime të pashpjegueshme ose marrja e goditjeve në trupin tuaj kur jeni plotësisht dhe plotësisht vetëm mund të nënkuptojë se shtëpia juaj është e përhumbur.

• Ju dëgjoni njerëzit duke folur.

Ju jeni duke parë në heshtje televizor dhe dëgjoni zëra të heshtur në shtëpi, por nuk mund ta gjeni burimin. Ju kërkoni lart e poshtë, por nuk arrini asgjë.

Ju mund të keni fantazmat e njerëzve që dikur jetonin në shtëpinë tuaj të varur përreth dhe duke u përpjekur për të tërhequr vëmendjen tuaj.

•Keni ndryshime të mprehta të temperaturës në të gjithë shtëpinë tuaj.

Ndërsa lëvizni nëpër shtëpi, gjeni “pika të ftohta” ose ndryshime të dukshme të temperaturës nga një zonë në tjetrën. Ky është një fenomen i zakonshëm i njerëzve që besojnë se shtëpia e tyre është e banuar nga fantazmat.

Të ngjashme