Shenjat që tregojnë se jeni pak “i marrë”

6 muaj më parë

1-Doni të bëni si doni ju pa marrë parasysh pasojat
Marrëzia vjen në llojin e parë dhe në llojin e dytë. Në fillim ky person mund të ketë sjellje të përkryer dhe sillet mirë me tjerët më vonë të sillet në mënyrë tërësisht të kundër.

2-Rrini natën zgjuar deri vonë
Dr. Peter K. Jonason tha se narcizmi dhe ata të cilët flenë vonë mund të çojnë në marrëzi.

3-Nuk kontrolloni dot veten dhe doni shpërblim patjetër
Këta njerëz nuk kanë kontroll mbi veten e tyre dhe kanë një fiksim të pandreqshëm për të shpërblyer veten.

4-Ju pëlqen kafja pa sheqer më shumë seç duhet
Sipas një studimi atyre të cilëve u pëlqen kafja e hidhur janë më agresivë dhe narcistë.

Të ngjashme