Shenjat që tregojnë se jeni ish e dashura e çmendur për të cilën flasin të gjithë

2 muaj më parë

Dashuria na bën të çmendur ndonjëherë, dhe jo pak budallenj.
Duket si situatë e njohur?
I keni këto shenja?

•Ju të kontrolloni vazhdimisht rrjetet e tij sociale
Është krejtësisht normale të futesh në Facebook dhe Instagram të ish-it… për një kohë.
Është gjithashtu krejtësisht normale të kontrollosh herë pas here plagët të dalin nga kureshtja e vërtetë.

Por kur e gjeni veten të paaftë për të kaluar ditën tuaj derisa të keni identifikuar se kush është ajo bjondia në atë foto grupi që ai e ka përqafuar në atë postimin e fundit, ju jeni shumë ‘rëndë’.
Nuk ka nevojë ta heqësh miqësinë ose ta bllokosh, por bëje veten të fortë dhe fshihe nga dita jote dhe bëje memec.
Këto janë veprime që mund t’i zhbëni gjithmonë më vonë.

•Ju pushtoni hapësirën e tij shoqërore
E di që je mirë me miqtë e tij por këta janë miqtë e tij tani.

Mos i telefononi ose mos u përpiqni të rrini vetëm për të marrë detaje rreth jetës së tij. Të gjithë e dinë se çfarë po ndodh, ndaj mos shkoni në vendet e tij të preferuara me shpresën se do ta shihni, kjo nuk është e drejtë.
Ai meriton po aq kohë dhe hapësirë ​​për të rizbuluar jetën pa ty, sa ti pa të.

4. Nuk do të marrësh jo si përgjigje
Jo do të thotë jo!
Nuk do të thotë “ndoshta” nuk do të thotë “po, por unë jam shumë i dëmtuar emocionalisht ”
Nuk do të thotë “koha nuk është e duhur, kështu që prit” nuk do të thotë “luftoni për mua”, do të thotë jo.
Nëse ai ju ka refuzuar dhe i ka bërë të qarta ndjenjat e tij, mos u kapni pas tij.
Ju jeni shumë më mirë se kaq.

Të ngjashme