Kryefjala Logo

Shenjat që tregojnë se i dashuri juaj “perfekt” është në të vërtetë një psikopat

9 muaj më parë

Kur sapo filloni të dilni me dikë, mund të ndiheni të mahnitura kur ata i bëjnë të gjitha ndalesat në fillim.
Kanë erë sharmi. Ata ju mbushin me dashuri dhe dhurata.

Ndonjëherë, duket shumë e mirë për të qenë e vërtetë.
Përpara se ta kuptoni, po telefononi miqtë tuaj, duke u treguar atyre për personin e mrekullueshëm që sapo keni takuar.
Por kujdes nga këto shenja:

•Ata bëjnë deklarata tepër të larta në muajt e parë

Ata thonë gjëra të tilla si:
“Ti je personi më i mrekullueshëm që kam takuar ndonjëherë.”
“E dija që ti ishe ai në momentin që të shikova.”
“Ti je gjëja më e mirë që më ka ndodhur ndonjëherë”.
“Nuk ka njeri në botë më të bukur, të pashme dhe inteligjente sa ti.”
Vini re përdorimin e pohimeve absolute.

Nuk është normale që njerëzit e shëndetshëm dhe të përshtatur mirë në fillim të marrëdhënieve të reja t’ju flasin kështu.
Mendoni se ata nuk mund t’ju njohin aq mirë në fillim të marrëdhënies tuaj.

•Ato zgjojnë simpatinë tuaj
A po dëgjoni histori të trishta prej tyre? Psikopatët e dinë se njerëzve u pëlqen të rrënjosin për keq dhe e përdorin atë në avantazhin e tyre.
Ata shpesh e fshehin faktin se janë plotësisht të papunë dhe janë parazitë totale me shumë deklarata se si janë të pakënaqur me fatin e tyre dhe thjesht kërkojnë një pushim të madh.

Mos harroni, partnerët e shëndetshëm kanë krenari! Një person i shëndetshëm nuk do t’i nxjerrë skeletet e tij menjëherë nga dollapi dhe nuk do t’i ecë përreth nga frika se do të tremben.

Psikopati e di këtë dhe do t’i përdorë historitë e tij të pafavorshme për t’i bërë ata të duken më të sinqertë dhe të besueshëm, kur në fakt janë e kundërta.

•Duket se ato janë gjithçka që keni dashur ndonjëherë nga një bashkëshort

Hapësira dhe koha janë armët tuaja kundër takimit dhe rënies në dashuri me një psikopat.
Mbani një fre në emocionet tuaja.
Nëse e keni atë ndjenjën “wow, kjo duket e pazakontë” në stomakun tuaj, gjithmonë dëgjoni dhe vraponi!

Nëse nuk jeni të sigurt dhe marrëdhënia duket vërtet e mirë, thjesht prisni dhe shikoni.
Nuk keni pse të jetoni me ta, të martoheni ose të blini një shtëpi së bashku tani.

Të ngjashme