Shenjat që tregojnë se ajo nuk është ‘thjesht një shoqe’

5 muaj më parë

Këto “shoqe” femra nuk janë në të vërtetë shoqe, në vetvete. Ato janë gra që duan të flenë me partnerin tuaj ose tashmë po flenë me të pas shpine.
Shenjat dalluese janë këto:

•Ai kurrë nuk e përmendi atë, por rrinte me të pas shpine

Nëse këmbanat paralajmëruese mund të bien kur marrëdhëniet kanë probleme serioze, kjo do të ishte pika ku do të dëgjonit çudira.
Nëse ajo është me të vërtetë “thjesht një shoqe”, pse është ai kaq i fshehtë për të?

•Nuk arrin ta takosh kurrë, edhe pse i dashuri flet vazhdimisht me të

Një burrë që me të vërtetë është krenar që po takohet me ju, do të dëshirojë t’ju tregojë me të gjithë miqtë e tij, meshkuj dhe femra. Djemtë që tradhtojnë ose tërhiqen nga një grua tjetër, megjithatë, do të bëjnë gjithçka që munden për ta mbajtur të ndarë në çdo kohë “shoqen” e tyre .

•Ai kalon më shumë kohë me të sesa me ju ose bën aktivitete të ngjashme me takimet, kokë më kokë me të

Të dyja këto gjëra janë tregues se ai dëshiron të jetë i lidhur në mënyrë romantike me të, të paktën. Nëse kjo ndodh me ju, duhet të jeni të vetëdijshëm se ka shumë të ngjarë që një aferë emocionale po ndodh.

•Njerëzit ju kanë pyetur nëse jeni vërtet mirë me marrëdhënien që ai ka me të

Shumica e njerëzve do të qëndrojnë të heshtur nëse nuk janë shumë të sigurt se nuk janë të paarsyeshëm me ju. Nëse keni njerëz që ju afrohen për rolin e një vajze në jetën e partnerit tuaj, duhet të shqetësoheni.

•Jeni duke u bërë gjithnjë e më i sigurt se ai do ta zgjedhë atë mbi ju

Në këtë pikë, mund t’ju duhet thjesht të ndaheni me të.

Të ngjashme