Kryefjala Logo

Shenjat që tregojnë se ai është i dashur i mirë , por do të bënte një burrë vërtet të tmerrshëm

5 Maj, 2023 | 2:35 pm

Fakti është se ka shumë burra që mund të bëjnë të dashur të shkëlqyeshëm, por burra të tmerrshëm. Problemi me të cilin përballen gratë është se ato shpesh nuk e kuptojnë se po takohen me një nga këta djem derisa të martohen me ta. Dëshironi të parandaloni një divorc në kartat tuaja? Shikoni për shenjat se ai nuk do të jetë një burrë i mirë dhe shmangni lidhjen nëse vini re gjërat e mëposhtme në marrëdhënien tuaj.

1. Ai ka filluar të bëjë kërkesa për përdorimin tuaj të pilulave ndaj kontrollit të lindjes që nuk përputhen me planet tuaja

Kur i thatë se donte t’i lidhte tubat, a doli ai? A ju tha në thelb se “ju do të ndryshoni mendje” apo kërkon që të ndaloni kontrollin e lindjeve pasi të jeni të lidhur? Mos u marto me këtë djalë.

2.Ju e urreni familjen e tij dhe ai vazhdon të përpiqet t’ju bëjë të flisni me ta

Unë nuk dua të jem ai person, por nëse nuk mund të shkosh mirë me familjen e tij, duhet të rishqyrtosh martesën me të, përveç nëse ai është i gatshëm të vendosë kufij shumë të fortë me ta.

3.Ju të dy keni synime të ndryshme

Qëllimet e ndryshme në një martesë do të thotë se do të përfundoni me një tërheqje të luftës që po vazhdon. Mos ia bëj këtë vetes dhe mos ia bëj këtë atij. Mbajeni si të dashur, por mos e lini të jetë bashkëshorti juaj.

4. Ai është me të vërtetë një rrëmujë financiare

A është ai lloji i djaloshit që do të blejë atlete 300 dollarëshe dhe më pas do të duket i pafuqishëm kur të jetë qiraja? Nëse nuk ndiheni mirë me kreditë e këqija dhe keni borxhe, do të shmangni martesën me të, edhe nëse ai është i dashur.

5. Nuk mund t’i thuash vërtet lajme të këqija apo të qash mbi supe

Të dashurit mund të largohen vetëm duke u qetësuar me anët pozitive të tua, por nuk mund të thuhet e njëjta gjë për burrin. Nëse ai përkulet dhe ngre gurë sa herë që ndodhin gjëra të këqija, të martohesh me të do të thotë që do të jesh vetëm kur stuhitë të vijnë.

Të ngjashme