Kryefjala Logo

Shenjat që shfaq një lidhje e shoqëruar me ankth

2 Qershor, 2022 | 11:30 am

Njerëzit që jetojnë me ankth do të tregojnë se më mirë bien në dashuri pa pushim se sa të mbajnë një marrëdhënie afatgjatë.
Këta njerëz kanë nevojë për pohim të vazhdueshëm se janë të dashur dhe të përkujdesur.

Këto janë disa shenja shqetësuese që nuk duhet ti injoroni:

1-Ka një fiksim të çuditshëm rreth marrëdhënieve dhe duket i afërt por edhe i dëshpëruar

2-Shumë i ndjeshëm ndaj veprimeve dhe gjendjeve shpirtërore të partnerit dhe e merr tepër personale sjelljen e tyre

3- E ka vetëvlerësimin e ulët dhe mendon shumë për të tjerët

4-I/E pasigurt në marrëdhënie dhe vazhdimisht i shqetësuar për refuzimin ose braktisjen nga partneri

5-Tepër emocionale,argumentuese, dhe kontrolluese,ka kufij të dobët

6-Ndjen nevojë për siguri të vazhdueshme dhe dëshiron të bashkohet me partnerin më çdo moment

Të ngjashme