Shenjat që personi me të cilin po takoheni është ‘material martese’

3 muaj më parë

Njohja se cilat shenja duhet të kërkoni do t’ju tregojë nëse dikush është gati të martohet dhe do t’ju ndihmojë të kaloni më shumë kohë duke shijuar takimet tuaja së bashku, të sigurt se mund t’i besoni kokës, si dhe zemrës suaj.
Ata tregojnë qëndrueshmëri dhe ndjekin premtimet

Bëjini vetes këto pyetje:

A mund të mbështeteni te ky person?
Nëse thonë se do të jenë diku, a shfaqen … dhe në kohë?
A mund të mbështeteni te qëndrueshmëria në trajtimin e tyre ndaj jush dhe ndaj njerëzve të tjerë?
A janë të ftohtë nën presion ose në konflikt, apo eskalojnë nga situata?
A i marrin përgjegjësitë e vogla aq seriozisht sa të mëdhatë?
Një person me mendje martese do të dëshirojë të jetë dikush tek i cili mund të mbështeteni plotësisht. Kjo ka të bëjë me besueshmërinë, dhe besueshmëria është e rrënjosur në karakter të fortë. Kur një personi mund t’i besohet gjëra të vogla, ju mund t’i besoni me siguri gjëra më të mëdha – si jeta juaj.
Ata ju bëjnë të dëshironi të jeni një person më i mirë – dhe anasjelltas

Dikush që do të jetë në jetën tuaj përkohësisht mund t’ju bëjë të dëshironi të dukeni më mirë ose të jeni në sjelljen tuaj më të mirë kur jeni bashkë, por dikush që është material martese do t’ju frymëzojë që të bëheni versioni më i mirë i periudhës suaj. Ju do të ndani një kërcim magjik të frymëzimit të ndërsjellë, secili prej jush duke brohoritur për aspiratat dhe të mirat më të larta të tjetrit.

Takimet, për njerëzit me mendje martese, nuk duhet të jenë stresuese; thjesht duhet të jetë i ndërgjegjshëm dhe i qëllimshëm.
Në fund të fundit, ju jeni duke u përgatitur për t’ia përkushtuar të gjithë veten një personi për një jetë.

Të ngjashme