Shenjat që nuk rrinë dot pa bërë debate

3 muaj më parë

Peshorja

Peshores nuk i pëlqen monotonia dhe pikërisht ky fakt i bën ata të krijojnë vazhdimisht debate. Nëse ju thoni e “zezë”, ata do thonë e “bardhë” vetëm e vetëm për t’ju acaruar pak.

Luani

Luanët çdo gjë e marrin personale duke shkaktuar kështu konflikt edhe për diçka që nuk i përket atyre.

Bricjapi

Bricjapët mendojnë se janë shumë më të mençur dhe më me përvojë se kushdo tjetër dhe kjo është diçka që i çon shumë lehtë në konflikte me të tjerët.

Të ngjashme