Kryefjala Logo

Shenjat që një burrë ju do,nga thellësitë e shpirtit të tij

26 Tetor, 2023 | 12:27 pm

Pyes veten nëse tjetri juaj i rëndësishëm është vërtet i dashuruar ?

Disa burra thjesht nuk janë të dashur si të tjerët, kështu që ndonjëherë ata janë pak më kreativë në mënyrën se si e dëshmojnë dashurinë e tyre.

•Ai nuk mban asnjë sekret.

Nuk ka sekrete dhe skelete në dollap kur bëhet fjalë për të. Ai është mjaft rehat me ju për të mos fshehur asgjë. Dhe ai gjithashtu ju respekton aq sa të mos ju shkaktojë pikëllim për çështje të tilla.

Ai ju beson juve dhe lidhjes që ndani me të për të zbuluar gjithçka rreth tij, të mira dhe të këqija.

•Ai e di shumë mirë zgjedhjen tuaj.

Bota duket se ka harruar arsyen e vërtetë të dhënies së dhuratave. Asnjëherë nuk bëhet fjalë për paketën më të shtrenjtë apo më të shndritshme, por për paketën më të menduar. Dhe ai padyshim i mban parasysh nevojat dhe pëlqimet tuaja kur kërkon një dhuratë për ju. Dhe atij nuk i intereson as rasti, nëse sheh diçka që keni dashur apo keni nevojë, ai do ta marrë për ju, edhe pse mund të kenë kaluar 4 muaj deri në Krishtlindje.

•Ai dëshiron të dijë gjithçka që lidhet me ju.

Ai është vërtet i interesuar të dijë se çfarë po ndodh në jetën tuaj dhe çfarë ka ndodhur për t’ju bërë personi që jeni sot.

Ai dëshiron të kompensojë kohën e humbur kur nuk ju ka njohur dhe do të ishte po aq i etur për t’ju treguar gjithçka për veten e tij.

•Gjërat e tij nuk janë më private për ju.

Nuk ka asgjë në jetën e tij ose në telefonin e tij që ai mendon se është shumë e ndaluar për ju. Ai dëshiron që ju të dini dhe të ndjeni se të dy jeni bashkë tani dhe për këtë arsye nuk ka më asnjë pjesë të jetës së tij që ai dëshiron të fshihet nga ju.

Celulari dhe kompjuteri i tij janë të gjitha tuajat për t’i eksploruar nëse ju pëlqen.

Ky është vetëm një nga gjestet që vërtetojnë se ai nuk ka asgjë për të fshehur nga ju dhe për këtë arsye nuk e ka problem t’ju lërë të gjitha sekretet.

Dhe mbi të gjitha, ju bëheni arsyeja e tij për të buzëqeshur.

Ai është aq shumë i dashuruar me ju, saqë lumturia dhe gëzimi juaj mjaftojnë për të mbushur botën e tij me të njëjtën gjë, sepse në një farë mënyre, ju jeni bota e tij tani.

Ai do të festojë të gjitha fitoret tuaja, të vogla dhe të mëdha, sepse ai e di se ju do të jeni aty për të ndarë edhe të tijat.

Të ngjashme