Kryefjala Logo

Shenjat që ju keni kimi të menjëhershme sepse keni qenë shpirtra binjakë në një jetë të mëparshne

12 Nëntor, 2022 | 3:15 pm

Kur takoni dikë dhe duket se keni kimi dhe lidhje të menjëhershme, mund të pyesni veten nëse e keni gjetur shpirtin tuaj binjak.
Ja si mund ta kuptoni:

1. Diçka ndihet jashtëzakonisht e njohur për këtë person
Ajo që është aq magjepsëse për një lidhje të re që krijoni në këtë mënyrë, është se personi duket kaq i njohur.
Si mund të ndodhë kjo kur sapo i keni takuar?

Epo, një mënyrë që kjo mund të shfaqet është që ju të njihni fytyrën e tyre.
Shpirtrat e rimishëruar kanë të njëjtat ose shumë të ngjashme tipare herë pas here. Madje në grupe për leximin e fytyrës mund të mësosh të shikosh jetën e kaluar të njerëzve duke ndryshuar në fytyrat e tyre.

Përveç ndryshimit të ngjyrës së flokëve, ngjyrës së syve ose ngjyrës së lëkurës, fytyrat e shumicës së njerëzve ruajnë të njëjtat tipare themelore në çdo jetë.

2-Ju ndjeni një ndjesi të pamohueshme tërheqëse drejt tyre
Edhe nëse nuk duket se koha është e mirë dhe personi nuk është domosdoshmërisht lloji juaj, ndjesia e tërheqjes është aq e fortë sa pothuajse nuk mund ta ndihmoni veten.
Sado e mrekullueshme që mund të duket kjo është një ide e mirë të përjetoni të qenit me këtë person për një kohë pa u futur plotësisht emocionalisht.

Nëse ky person është një dashuri e jetës së kaluar, ajo që është më e rëndësishme për të kuptuar është se ju jeni rimishëruar këtu së bashku për një arsye.
Njerëzit rimishërohen për të përsëritur situatat e jetës dhe situatat e dashurisë për t’i ndihmuar ata të zgjidhin çështjet e tyre personale dhe të pastrojnë karmën.
Pra, nëse keni qenë me këtë person më parë, do të ndiheni të tërhequr pas tij dhe madje do të keni kimi të fuqishme intime me të.

Të ngjashme