Shenjat që ju (jo ai )jeni toksik në marrëdhënie

6 muaj më parë

E gjeni gjithmonë veten në një det drame? Duke luftuar vazhdimisht me miqtë apo në një cikël ndarjesh të pafund?
Ne e urrejmë t’jua thyejmë atë, por ju mund të jeni problemi.

Sot, ne po ndajmë disa shenja që tregojnë se jeni toksik në marrëdhënien tuaj.
1-Jeni super-negativ

A po e gjeni gjithmonë pjesën më të keqe të një situate dhe po e prekni atë?
Ju nuk jeni realist.
Mjerimi mund ta pëlqejë shoqërinë, por njerëzit e lumtur, të shëndetshëm dhe produktivë nuk duan të jenë pranë dikujt që është gjithmonë i etur për t’i ulur ata.

2-Ju gjithmonë flisni për njerëzit e tjerë

Larja e pisllëkut me një mik të besuar është një gjë, por nëse po kaloni 50 për qind ose më shumë të kohës tuaj duke folur për jetën, vendimet, veshjet e njerëzve të tjerë ose duke ripërsëritur atë që ata thanë, ju po kontribuoni me helm në mjedis.
Shenja e një të rrituri është aftësia për të deshifruar atë që ia vlen të përsëritet dhe të kesh guximin për të bërë një bisedë me dikë me të cilin duhet të zgjidhësh diçka.

3-Ju mendoni se të qenit “brutalisht i sinqertë” është një gjë e mirë

Të jesh i sinqertë dhe transparent është një gjë, por kushdo që mburret se është brutal në çfarëdo cilësie është një ngacmues.

4-Ju gjithmonë ziheni me miqtë tuaj

Në shkollën e mesme, ishte e kuptueshme të kishe përplasje të vazhdueshme në terrene lojërash (oh, ato hormone), por të rriturit që vazhdimisht luftojnë me të ashtuquajturit miqtë e tyre janë rraskapitës.
Ndërsa asnjë marrëdhënie nuk është gjithmonë e lehtë, si rregull i përgjithshëm, miqësitë duhet të jenë një vend mbështetjeje dhe gëzimi, jo një fushë beteje e vogël.

5-Jeni gjithmonë të ofenduar nga diçka

Nga personi në linjën e supermarketit që nuk lëviz mjaftueshëm shpejt, tek mënyra se si kunati juaj përtyp ushqimin e tij, ju jeni gjithmonë gati të tregoni mënyrat se si diçka ju futet nën lëkurë dhe si mund të bëhet më mirë. .

Të ngjashme