Kryefjala Logo

Shenjat që ju jeni të fiksuar në mënyrë të rrezikshme me marrëdhënien tuaj të re

3 muaj më parë

A e dalloni dot dallimin mes pasionit dhe dashurisë?

Këtu janë 3 shenja që tregojnë se jeni të fiksuar në mënyrë të rrezikshme pas lidhjes suaj të re:

1. Ju bie në sy me përgjegjësitë dhe angazhimet

Kjo përfshin mungesën e punës, shkollës ose takime të tjera të rëndësishme, sepse ky person ju kontakton papritur në minutën e fundit, duke dashur të dalë me ju në një datë ose orë të caktuar, pa marrë parasysh orarin ose nevojat tuaja.

Kur ju mungojnë angazhimet vetëm për të mbajtur veten në dispozicion për këtë person, mund të përfundoni të pendoheni për vendimin tuaj më vonë kur zbuloni se ky person nuk ka më vend në jetën e tij për ju.

2. Ju humbisni gjërat që ju pëlqen t’i bëni vetëm për të pritur

Dhe ju mbeteni të pyesni nëse objekti i pasionit tuaj do t’ju thërrasë. Ajo që ju po bëni në të vërtetë është të vendosni jetën tuaj në pritje për një person tjetër.

Tani, kjo mund të jetë mirë nëse jeni në një lidhje serioze ose jeni i martuar, por kur ky person nuk ka bërë asgjë për t’ju treguar se keni shumë rëndësi për të, nuk ka kuptim që ju të riorganizoni jetën tuaj. Duke e bërë këtë, ju humbisni vetëm shumë argëtim.

3. Miqësitë tuaja janë në një vend të dytë të obsesionit tuaj

Kur jeni të fiksuar pas dikujt me të cilin po dilni ose dikujt me të cilin dëshironi të dilni, mund ta gjeni veten duke injoruar miqtë tuaj në favor të kushtimit të gjithë kohës tuaj të lirë personit që ju tërhiqni dhe e dëshironi shumë pas. Përfundimisht, pasioni juaj mund të fillojë t’i largojë miqtë tuaj nga ju, sepse ata mendojnë se jeni shumë të zhytur në vetvete dhe nuk po gjeni kohë për të tjerët.

Të ngjashme