Shenjat që ju jeni një vajzë e mirë që di të jetë e keqe(Lloji që meshkujt duan)

7 muaj më parë

Njerëzit mendojnë se bota është e ndarë në vajza të mira dhe vajza të këqija.

Kjo nuk është rreptësisht e vërtetë.

Ata po harrojnë më të mirën nga të gjitha: vajzën e mirë që di të jetë e keqe.

Dukesh e ëmbël dhe e pafajshme, veproni  ëmbël dhe pafajshëm, por ushqeni një thelb të një rebelimi të brendshëm.

Ju jeni ajo për të cilën mamaja nuk shqetësohet kurrë, por që miqtë tuaj e dinë se mund të zbresin dhe të festojnë. Vajza e mirë që di të jetë e keqe është më argëtuesja nga të gjitha.

Ja se si të shihni nëse jeni një i tillë.

1-Ju pëlqejnë takat stileto.

Ka diçka gjithmonë seksi te stiletto, e gjithë ajo peshë e balancuar në një kullë kaq të hollë.

Seksi i saj shkon përtej fetisheve të këmbëve dhe në pjesën tjetër të botës. Ju pëlqen të vishni stiletet tuaja, veçanërisht ato të kuqe, dhe mund të keni një koleksion prej tyre. Ju sigurisht i vishni ato në punë, me veshjet tuaja të vogla të buta dhe kudo tjetër që ju duhet të visheni.

2-Ju vishni shumë të zeza.

Ju e shtroni atë me veshje zyre, sigurisht. Është në rregull të vishni të zeza nëse është një xhaketë dhe pantallona.

Të gjithë kanë një pallto të zezë dimërore, plus një shall të zi.

Pastaj janë pantallonat tuaja të zeza joga – ju duhej të blinit bluza të zeza për t’u përshtatur.

Dhe çdo vajzë ka një fustan të zi të vogël. Ju thjesht keni shumë prej tyre.

E zeza është një lloj ngjyre juaj, por në një mënyrë të fshehtë që njerëzit nuk e vënë re. Ju as nuk e keni vënë re derisa e keni menduar vërtet.

3-Ju keni një piercing.

Nuk ka vathë perla me një vrimë për ju. Kur ishe 18 vjeç, shkuat në sallonin e tatuazheve, vetëm dhe shpuat kërthizën dhe e fshehët nën skajin e uniformës së shkollës katolike.

Ju mund t’i bëni diçka të tmerrshme kërcit tuaj: disa vrima shtesë, madje edhe një shpim industrial ose tragus.

Nëse jeni me të vërtetë në fund të linjës, mund të keni një piercing hundë me shije. Por vetëm diçka e vogël, metalike dhe pa vëmendje.

Të ngjashme