Kryefjala Logo

Shenjat që i dashuri juaj ka vetëm fjalë dhe nuk do të angazhohet

27 Nëntor, 2023 | 12:47 pm

Nëse këto sjellje tingëllojnë të njohura, burri juaj nuk do t’ju angazhohet.

•Ai do një shekull për t’iu përgjigjur mesazheve tuaja

Shumë njerëz mendojnë se kjo është vetëm pjesë e lojës së takimeve. Atij i duhen dy orë për t’iu përgjigjur tekstit tuaj, kështu që ju duhet të merrni tre dhe ai del jashtë kontrollit që andej. marrëzi. Nëse ai vërtet ju pëlqen, ai do t’u përgjigjet mesazheve tuaja kur t’i marrë ato.

•Ai anulon planet në minutën e fundit

Nëse vëreni se jeni duke riprogramuar vazhdimisht ose se ai shpërfill planet tuaja, atëherë ai nuk ju pëlqen siç keni menduar. Ky është një mësim për të ecur me veprim në vend që ta pranoni fjalën e tij.

•Ai gjithmonë ka një argument bindës

Kur përballeni me të për anulimin e planeve ose mospërgjigje në kohën e duhur, ai ka gjithmonë një mbrojtje gati. Kini kujdes tani, sepse mund të keni të bëni me një manipulues.

•Ai është i fokusuar vetëm tek vetja

Shumë njerëz duket se harrojnë se vetë fjala “marrëdhënie” nënkupton lidhjen midis dy njerëzve. Nuk mund të jesh egoist kur je në një lidhje. Sigurisht, të gjithë duhet të kujdesen gjithmonë për veten, por egoizmi është i ndryshëm.

Ai duhet të dëshirojë të kujdeset për ju dhe të vendosë kohën dhe energjinë e tij për ju ashtu siç do të bënit për të. Nëse duket sikur peshorja është më shumë e përkulur në njërën anë se në tjetrën, atëherë nuk do të funksionojë. Nëse ai është shumë i interesuar për veten, ai nuk do të jetë në gjendje të japë atë që kërkon një marrëdhënie.

Të ngjashme