Shenjat që duhet t’ju bëjnë të kuptoni se ai nuk është i sinqertë me ju

7 muaj më parë

1. Komplimentet janë të shumta
Si çdo njeri që e njeh mirë profesionin e vet dhe ai luan bukur në fushën e tij. Tentativa e tij për t’ju bërë për vete me komplimente i ka rezultuar e dobishme. Por nëse keni dy javë që njiheni dhe të thotë se je personi më i mrekullueshëm që ka njohur, ka pak gjasa të jetë e vërtetë.
2. Ai zakonisht nuk i përgjigjet mesazheve deri në mëngjesin e ardhshëm

Ti shpenzove gjithë natën e kaluar duke pritur përgjigjen e tij dhe duke vrarë mëndjen se mbase linja nuk punon si duhet. Pastaj në mes të ditës tjetër të vjen një sms duke të thënë se kishte fjetur herët, apo se kishte qenë shumë i dehur. Pra, ti thjesht nuk je aq e rëndësishme për të sa është ai për ty. Ose mbase vërtet ka fjetur herët…në shtëpinë e një vajze tjetër.
3. Ai kurrë nuk do të dalë
Nëse ai nuk do që të dilni në publik, por vetëm të qëndroni në shtëpi diçka po fsheh vajza të dashura.
4. Ai gjithmonë të thërret me pseudonim
Shpirt. Zemër. Bukuroshe. Është e qartë se këto pseudonime janë perfekte për një djalë me më shumë të dashura se ç’meriton.
5. Ai kurrë nuk do të përqafohet
Nëse ai ngrihet nga krevati sapo keni kryer marrëdhënie, do vetëm “ të mbrojë ndjenjat e tua”. Lëreni ta çlirojë shpirtin e tij në ndonjë vend tjetër.
6. Ai ‘me shaka’ ju fyen
Nëse ju thotë p.sh. se do të dukeshit bukur nën një bluzë tjetër, që do të të rrinte më mirë se ajo që ke veshur, është e qartë se nuk e ka për kompliment.
7. Ai gjithomë heziton të bëjë plane
…sepse një vajzë tjetër gjithmonë mund t’ia prishë planet.

Të ngjashme