Shenjat që bëjnë bashkëshortin më të mirë në një marrëdhënie:

9 muaj më parë

Demi:

Meshkujt e lindur në shenjën e Demit janë idealë për martesë pasi janë besnikë. Këta persona nuk premtojnë gjëra që nuk mund t’i përmbushin por në të njëjtën kohë përpiqen për gjithçka.

Ai është kryesisht natyrë e butë, por nëse arrin të tradhtojë, karakteri i tij ndryshon dhe bëhet agresiv.

Ai kurrë nuk do të heqë dorë nga planet e përbashkëta, do të jenë gjithmonë pranë partnerit në çdo kohë. Ata duan të jenë të suksesshëm, të ndërtojnë një shtëpi, një familje, të lënë pas diçka të rëndësishme.

Demat janë sinonim i sigurisë, sepse kur martohen, lënë pas gjithë jetën dhe ju përkushtohen vetëm familjes. Pas Demit, vijnë Luanët dhe Akrepët por e vetmja gjë që mund t’ju shqetësojë me këto dy shenja është xhelozia!

Të ngjashme